پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۳۹

توفیقی: به دانشگاه بازمی گردم

جعفرتوفیقی سرپرست وزارت علوم گفت: رضا فرجی‌دانا که شب گذشته از مجلس رای اعتماد گرفت امروز برای تحویل دفتر کارش به وزارت علوم می‌آید.

فارس: وی در رابطه با سمت آینده‌اش، اظهار داشت: من عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس هستم و به این دانشگاه بازمی‌گردم و در حال حاضر در رابطه با پست دیگری صحبتی با من نشده است.

توفیقی در پاسخ به این سؤال که آیا به عنوان دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی مشغول به کار می‌شود یا خیر، گفت: این مسائل شایعه است و فعلا صحبتی با بنده نشده است.

شایان ذکر است، توفیقی از 27 مردادماه امسال به عنوان سرپرست وزارت علوم مشغول به کار شد و پس از معرفی نشدن به مجلس به عنوان وزیر پیشنهادی علوم امروز مسئولیت این وزارتخانه را به رضا فرجی دانا وزیر علوم تحویل می‌دهد.

کد خبر 2404487

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha