پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۲۷

آزادی مدیر‌مسئول بهار

همسر مدیر مسئول روزنامه بهار از صدور حکم آزادی سعید پورعزیزی از سوی شعبه چهار دادسرای فرهنگ و رسانه خبر داد. 

ایرنا: «معصومه شهریاری» افزود: حکم آزادی پورعزیزی با تودیع قرار وثیقه 200 میلیون تومانی صادر شده است.

به گفته همسر مدیر مسئول روزنامه بهار، حکم با پیک قضایی به دادسرای اوین ارسال شده و پورعزیزی عصر امروز آزاد خواهد شد.

براساس این گزارش، پورعزیزی مدیر مسئول روزنامه بهار، 11 آبان ماه جاری پس از احضار به شعبه چهار دادسرای فرهنگ و رسانه بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

روزنامه «بهار»اول آبان ماه مقاله ای را با عنوان «امام؛ پیشوای سیاسی و یا الگوی ایمانی؟» منتشر کرد و سپس به دلیل برخی مطالب آن مقاله، مسوولان این روزنامه با انتشار یک نامه در تاریخ چهارم آبان ماه از توقف خودخواسته انتشار «بهار» خبر دادند؛ اما این روزنامه ششم آبان ماه با حکم هیأت نظارت بر مطبوعات نیز توقیف و پرونده این روزنامه به قوه قضایی ارسال شد.

کد خبر 2404646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha