پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ آبان ۱۳۹۲، ۹:۵۰

بانک‌ها و شرکت‌های ایرانی دوباره تحریم شدند

اتحادیه اروپا ۷ بانک و شرکت ایرانی را که حکم لغو تحریم ها علیه خود را از دادگاه عمومی اروپا دریافت کرده بودند مجددا مورد تحریم قرار داد.

فرانس پرس: اتحادیه اروپا که در دادگاه عمومی اروپا به دلیل تحریم شرکت های ایرانی محکوم شده بود ترجیح داد به جای تقاضای استیناف، این شرکت ها را مجددا در فهرست تحریم های خود قرار دهد.

دیپلمات های غربی در این باره گفتند اتحادیه اروپا روز جمعه 7 بانک و شرکت ایرانی را که دادگاه عمومی اروپا در ماه سپتامبر حکم به لغو تحریم آن ها داده بود مجددا مورد تحریم قرار داده است.

یک دیپلمات گفت: این تصمیم در نشست وزرای دارایی کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بدون نیاز به رای گیری اتخاذ شده است چرا که اقدامی حقوقی در رابطه با مصادیق تحریم ها بوده است نه سیاست های اتحادیه اروپا در قبال پرونده هسته ای ایران.

وی افزود: این گونه تصمیمات به هیچ وجه سطح تحریم ها علیه ایران را تغییر نمی دهد بلکه در جهت حفظ فهرست کنونی تحریم ها اتخاذ شده است.

رویترز دیروز اعلام کرد بانک بین المللی پرشیا، بانک توسعه صادرات و بانک رفاه کارگران ایران از جمله بانک هایی هستند که مجددا در فهرست تحریم های اتحادیه اروپا قرار خواهند گرفت.

دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در ماه سپتامبر، شهریور طی حکمی اعلام کرد اتحادیه اروپا باید تحریم های وضع شده علیه 7 بانک و شرکت ایرانی را لغو کند. شرکت هایی که بر اساس این حکم می بایست تحریم ها علیه آن ها لغو می شد عبارت بودند از: پست بانک، شرکت بیمه ایران، شرکت کشتیرانی گود لاک، بانک توسعه صادرات ایران، بانک بین المللی پرشیا، شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی و بانک رفاه کاگران.

کد خبر 2404941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha