پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ دی ۱۳۹۲، ۹:۵۰

نخست وزیر ایتالیا:احمدی‌نژاد خاورمیانه را بی‌ثبات کرد

نخست وزیر ایتالیا گفت باید درباره تمایل حسن روحانی به اصلاح و ایجاد فضای باز، شرط بست.

عصر ایران: انریکو لیتا افزود: باید درخواست ها برای نظارت بر برنامه هسته ای ایران را حفظ کرد.

نخست وزیر ایتالیا که در کنفرانس مطبوعاتی پایان سال میلادی در رم سخن می گفت ادامه داد: بخش بزرگی از وضعیت بی ثباتی در سال های گذشته در کل خاورمیانه به تصمیمات محمود احمدی نژاد در ایران ارتباط داشت.

لیتا تاکید کرد: شک و تردیدی ندارم که تمایل ایران برای حل بحران سوریه اقدام مثبتی است. انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران، فرصتی برای تغییر است.

نخست وزیر ایتالیا توضیح داد: معتقدم به نفع همه است که برای موفقیت این تغییرات و مشارکت در پیشرفت آن در ایران، شرط بندی کنند.

وی ادامه داد: ایتالیا از موضوع احترام ایران به تعهداتش به جامعه بین المللی در زمینه نظارت بر برنامه هسته ای اش، یک اینچ عقب نشینی نخواهد کرد.

وزیر خارجه ایتالیا نیز در روزهای اخیر به ایران سفر کرده بود. ایتالیا از تلاش ها برای دست یابی به توافق در ژنو میان ایران و گروه 1+5 درباره برنامه هسته ای تهران حمایت کرده بود.

کد خبر 2405960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha