پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۳۵

بازنشستگان هم سبدکالا می‌گیرند

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی از ارائه دو نوبت «سبد کالا» به بازنشستگان این سازمان تا پایان سال خبر داد و گفت: قرار است بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی همانند سایر بازنشستگان صندوق‌های کشوری و لشگری سبد کالا دریافت کنند و در این زمینه مشکلی وجود نخواهد داشت.

ایسنا: علی اصغر بیات با اشاره به پیگیری‌های کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی برای ارائه سبدهای کالا به بازنشستگان این سازمان خاطر نشان کرد: بر اساس پیگیری‌هایی که در کارگروه تشکیل شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی انجام شد، قرار است هر دو نوبت سبد کالایی که به بازنشستگان کشوری و لشگری تعلق گیرد به بازنشستگان تامین اجتماعی نیز ارائه شود.

وی افزود: رئیس کارگروه تشکیل شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این زمینه به کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اعلام کرده است که آمار بازنشستگان این سازمان ارائه و تایید شده و برای دریافت سبد‌های کالا مشکلی وجود ندارد.

هنوز رقم «عیدی» بازنشستگان قطعی نشده
رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در مورد میزان افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان اظهار کرد: هنوز افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی مشخص نیست و در این زمینه تصمیم گیری‌های لازم انجام نشده است چرا که بودجه تامین اجتماعی در سال 93 در حال حاضر مشخص نیست.

بیات همچنین به پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: هر عددی که برای پرداخت عیدی توسط سازمان تامین اجتماعی به بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان اعلام شود در بهمن ماه مشخص می‌شود، اما هنوز رقم «عیدی» بازنشستگان قطعی نشده است.

کد خبر 2406484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha