پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ اسفند ۱۳۹۲، ۱۳:۰۲

استیضاح وزیر آموزش‌وپرورش در دستورکار مجلس

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس از تهیه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش با ۸ محور خبر داد و گفت که این طرح امروز تقدیم هیئت رئیسه می‌شود.

تسنیم: فتح‌الله حسینی نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش با ۸ محور تهیه شده و امروز تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس می‌شود.

وی در خصوص محورهای این استیضاح گفت: سو‌ء‌ مدیریت در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش، سوء‌ مدیریت در برخی استان‌ها، عدم احقاق حقوق فرهنگیان و عدم اجرای مرخصی زایمان ۹ماهه از محورهای طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش است.

نماینده مردم قصرشیرین با بیان اینکه فانی انسان خوب و دوست‌داشتنی است، تأکید کرد: سوءمدیریت در حوزه کاری، کار دست آقای فانی داده و علی‌رغم رایزنی‌های مجلس با وی، نتیجه‌ای حاصل نشده‌ است ضمن اینکه ایثارگران نسبت به روند کار ناراضی هستند و وزارت آموزش و پرورش پس از ۲۲ سال از پایان جنگ در مورد ۵ استان درگیر در جنگ در موضوع حق و حقوق ایثارگری اقدامی انجام نداده و این حق و حقوق را نادیده گرفته‌ است.

حسینی تأکید کرد: این طرح استیضاح ۸ محور دارد ولی موارد دیگر در حال جمع‌بندی است و نمایندگان به سرعت کار را دنبال می‌کنند البته وزیر آموزش و پرورش فرد اخلاقی و دوست‌داشتنی است اما ما نمی‌توانیم از قانون عبور کنیم.

وزیر باید به قانون تمکین می‌کرد لذا به دلیل حاکم‌شدن موج نارضایتی در وزارت آموزش و پرورش، ناچاریم که از حق و حقوق فرهنگیان دفاع کنیم. وی در پایان درباره تعداد امضاهای طرح استیضاح نیز گفت که هم اکنون نمی‌توان تعداد امضاها را بیان کرد ولی تعداد امضاها به سرعت اضافه می‌شود و استقبال‌کننده از این طرح در مجلس زیاد است. 

کد خبر 2407012

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha