پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۲۶

بازار داغ جنگ سرد

بازار داغ جنگ سرد

مجله مهر- شیدا علی‌اکبر شیرازی :به نظر می رسد پس از آن‌که کوین اسپیسی هنرپیشه هالیودی به کمپین هیلاری کلینتون پیوسته، اوباما هم سری به آرشیو فیلم های کاخ سفید زده و «جیمز باند بازی» هایش را آغاز کرده است. به نظر می‌رسد تصمیم جدید آمریکا برای ارسال 600 تانک به مرزهای اروپا و روسیه، بحران روابط میان شرق و غرب را افزایش داده است.

چپ‌گرایان در اسرائیل گردهم آمدند تا از نتانیاهو بخواهند جنگ را ادامه دهد. در همین حال فیدل کاسترو اسرائیل را به رژیمی مانند آلمان نازی تشبیه کرده است.(Cartoon Movement)
 
 
 
پایان اروپا ، پایان مرکل. تصمیمات اشتباه نئو محافظه کاری برای بازی در زمین اروپا، مناسبات قاره سبز را باردیگر به چالش می کشد به طوری که مرکل از یک رهبر محبوب به یک سیاست مدار بی اختیار مبدل شده است.(Cartoon Movement)
 
خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس گفته است از طرح رفع حصر غزه نخواهد گذشت و این خط قرمز مقاومت است.(Cartoon Movement)
 
 
 
 
 
 
 
ماشین شستشوی مغزی. رژیم صهیونیستی با کمک رسانه های قطری مانند الجزیره در تلاش است تا افکار عمومی جهان را به سوی خود جهت دهد. این در حالی است که رسانه های غربی وقایع غزه را یک طرفه پوشش می دهند.(Cartoon Movement)
 
 
در میسوری آمریکا، حالتی شبیه به حکومت نظامی حاکم شده است . به پلیس قاتل نشان افتخار داده شده و در کشوری که رئیس جمهور آن سیاه پوست است مساله نژادی هنوز حل نشده.( Chattanooga Times Free Press)
 
 
 
سفیدپوستان در آسایش و سیاهپوستان در انتظار برخورد پلیس. طنز تلخی که این روزها در آمریکا و پس از ماجرای قتل یک سیاهپوست در میسوری دیده می‌شود.( Chattanooga Times Free Press)
 
 
 
آمریکا با چالش قوانین آموزشی جدیدی رو به رو است که جامعه این کشور و تحولات آموزشی را به چالش می کشد.
(Artizans Syndicate)
 
سوال اصلی که این روزها مطرح می شود در خصوص نقش سازمان ملل متحد در آینده تحولات جهانی است .

( Victor Valley Daily Press)

 

آمریکایی ها گفته اند حاضر نیستند پا در خاک عراق بگذارند. اما آن‌طور که به نظر می رسد نیروهای این کشور در عراق اهداف دیگری را دنبال می کنند.(Chattanooga Times Free Press)
 
 
کد خبر 2408138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha