به گزارش خبرنگار مهر، زهرا رحیم نژاد، شامگاه شنبه در یکصد و سی و سومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر گرگان، افزود: در حال حاضر بیشترین بازیکنان کبدی تیم ملی، گلستانی هستند؛ استمرار این وضعیت نیازمند توجه و حمایت مسئولین به این رشته ورزشی است.
وی ادامه داد: در گذشته شهرستان گرگان مهد ورزش بسکتبال بود که به دلیل بی توجهی متولیان این امر در منطقه متاسفانه این رشته مغفول واقع شد که ثمره آن عدم پیروزی در رقابت های سوپر لیگ و یا لیگ بوده است. اگر بی مهری به ورزش کبدی به همین منوال ادامه یابد استعداد های این رشته دلسرد شده و ورزش کبدی نیز به سرنوشت بسکتبال دچار می شود.
رحیم نژاد ضمن یادآوری این نکته که برای سلامت اجتماعی و روانی شهروندان سیاست هایی تعریف شده، افزود: نیاز است برای رشته های مختلف ورزشی که دارای ظرفیت و پتانسیل خوبی هستند، برنامه هایی تدوین شود.
به گفته مدیر فنی تیم ملی ورزش کبدی، وظیفه شورا حمایت از شهروندان است به همین خاطر کار شورای اسلامی شهر گرگان برای تحقق خواسته های مردم قدری دشوار تر خواهد بود.
وی تاکید کرد: هرچه برخورد مسئولین استانی و شهرستانی با قهرمانان مهربانانه تر باشد نسل های بعدی رقبت بیشتری برای قرار گرفتن در مسیر ورزش های قهرمانی خواهند داشت و این راه را به بهترین نحو ادامه می دهند تا گلستان در سراسر کشور بدرخشد.
ارائه زمین و یا پروانه از سوی شورا برای مسکن قهرمانان امری دشوار و نشدنی نیست
نائب رئیس هیات ورزش کبدی شهرستان گرگان در ادامه این مراسم، گفت: در چارچوب اختیارات شورا ارائه زمین و یا پروانه برای مسکن امری دشوار و نشدنی نیست؛ مشابه همین کار در استان سیستان و بلوچستان برای حمایت از ورزشکاران رخ داده است.
مهدیه صبوحی با بیان این نکته که با 50 میلیون تومان می توان مشکل بانوان کبدی گلستانی را حل کرد، افزود: با حمایت از ورزشکاران استان می توان مانع خارج شدن آنها از گلستان شد تا باز هم جوانان این منطقه بتوانند برای استان افتخار بیافرینند.
وی از نبود خانه کبدی در استان با وجود نیروهای مستعد اظهار ناخرسندی کرد و گفت: احداث خانه کبدی در مرکز استان و توجه بیشتر به این رشته ورزشی کمک زیادی به توسعه و ارتقا بیشتر این ورزش در گلستان خواهد کرد.