به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین کاظمی گفت: باتوجه به فرا رسیدن فصل سرما و هجوم شکارچیان غیرمجاز به مناطق گرمسیری استان به ویژه منطقه حفاظت شده کولک، پنج اکیپ به صورت مستمر و شبانه روز از منطقه مذکور حفاظت می کنند.
وی ادامه داد: اداره کل حفاظت محیط زیست با تشکیل اکیپ های گشت و کنترل موضوع جلوگیری از تخلف های زیست محیطی را در دستور کار خود قرار داده و بصورت مداوم با گشت زنی و کنترل و در صورت هرگونه مشاهده بلافاصله اقدام قانونی خواهد کرد.
کاظمی از همه ی مردم استان درخواست نمود در صورت مشاهده ی هرگونه تخلف های زیست محیطی اعم از شکار و صید و یا تخلفات حوزه های ایجاد الودگی زیست محیطی موضوع را به این اداره کل اطلاع رسانی کنند.
گفتنی است منطقه حفاظت شده کولک با وسعتی معادل ۵۹ هزار هکتار در جنوب بخش صالح آباد از توابع شهرستان مهران و در حد فاصل رودخانه های مرزی کنجانچم و گدارخوش با اکوسیستمهای کوهستانی و تپه ماهوری واقع شده و به دلیل ویژگی ها و قابلیت های زیستی بالا به مدت دو دوره پنج ساله به عنوان شکار ممنوع اعلام شده است.
منطقه فوق الذکر از نظر چرخه زیستی و وجود گونه های کل و بز، قوچ و میش بسیار حائز اهمیت بوده و موقعیت ممتازی برای تکثیر گونه های با ارزش در معرض خطر انقراض را دارد.