به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، مسعود زريبافان دبير هيات دولت شب گذشته در حاشيه ديدار رئيس جمهور با خانواده هاي شهدا به سوالات متعدد و متنوع خبرنگاران پاسخ گفت.
وي در پاسخ به سوالي در مورد زمان معرفي چهار وزير باقي مانده گفت : هنوز براي معرفي چهار وزير ديگر دولت فرصت باقي مانده چون براي اين كار سه ماه فرصت بوده كه تاكنون فقط يك ماه و سه روز آن گذشته است.
زريبافان در پاسخ به سوالي در مورد معرفي سخنگوي دولت، افزود : الزامي به بودن سخنگو در دولت نيست چون بالاخره اخبار دولت به رسانه ها داده مي شود.
دبير هيات دولت كه خود عضو شوراي شهر تهران نيز مي باشد، در پاسخ به سوال خبرنگاري ديگر در مورد اظهارات دكتر توكلي و نظر مجلس در مورد دو شغله بودن اعضاي هيات دولت گفت : بايد مبناي حقوقي اين نظراتي كه در اين رابطه عنوان مي شود، را اعلام كنند چون قانون در اين مورد هيچ صراحتي ندارد و عضويت در شورا شغل محسوب نمي شود.
الزامي به بودن سخنگو در دولت نيست چون بالاخره اخبار دولت به رسانه ها داده مي شود |
وي افزود : در دو دوره شورا اين مساله تكرار شده و هيچ ايرادي گرفته نشده است و حتي در دوره قبل شورا نيز اين مساله بوده است.
خبرنگار در ادامه سوال خود گفت : در دوره قبل آقايان حجاريان و عبدالله نوري براي آن كه بتوانند در انتخابات كانديدا شوند، از عضويت در شوراي شهر استعفا دادند كه زريبافان در پاسخ تصريح كرد : زمان انتخابات براي اين كه مسئول از امكانات مسئوليت براي تيليغات استفاده نكند، قانون منع كرده اما بعد از آن در قانون هيچ منعي وجود ندارد و آقاي حجاريان زماني كه عضو شوراي شهر بود، مشاور رئيس جمهور نيز بود و تا پايان دوره آقاي خاتمي مشاور رئيس جمهور بود و هيچ موقع هم از عضويت در شورا استعفا نداده و هيچ كس هم ايراد نگرفته است.
زريبافان در ادامه پاسخ خود به اين سوال اظهار داشت : در دوره اول شوراها كه قانون سفت تر بوده كساني بودند كه عضو شوراي شهر بودند و مسئوليت هم داشتند و حتي در حد معاون وزير بودند و در همين دوره هم كه قانون تغيير كرد و عضويت در شورا از شغل بودن خارج شد، بسياري از اعضاي شورا هستند كه مسئوليت هاي ديگري هم دارند و هيچ كسي ايرادي نمي گيرد.
وي افزود : ما در نظام جمهوري اسلامي عمله، كارگر و كارمند نظاميم و اصلا مسئوليت مطرح نيست و بنده چه مسئول باشم و چه نباشم همينگونه و با همين شدت، سرعت و حساسيت كار مي كنم و هيچ فرقي نمي كند كه عنوانمان چه باشد.
به گزارش "مهر" دبير هيات دولت در پاسخ به سوالي ديگر در مورد نحوه پيگيري نامه هاي مردمي كه به دست رئيس جمهور مي رسد، گفت : نامه هايي همانند نامه هاي بم كه تعداد آن بسيار زياد بود را تشكيلاتي كه مسئول كار است ، تفكيك و طبقه بندي مي كند و مشخص مي كند كه اين نامه ها در چه بخش هايي بايد پيگيري شود چون بعضي از مشكلات مطرح شده در نامه ها مشكلات عادي است كه نياز به دستور رئيس جمهور ندارد و از طريق مقامات پايين تر به جريان مي افتد اما بعضي از نامه ها به دستور رئيس جمهور نياز دارد كه اين نامه ها در اختيار رئيس جمهور قرار مي گيرد و وي دستور مي دهد.
وي افزود : در موارد ديگر كه تعداد نامه ها كمتر است، همان شب ما نامه ها را تفكيك مي كنيم و مواردي كه نياز باشد، رئيس جمهور دستور مي دهند و آن مواردي كه بدون دستور وي قابل حل است، خود به خود از طريق سيستم عمل مي شود.
زريبافان در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد رئيس جمهور روزانه چند ساعت كار مي كند، گفت : آقاي رئيس جمهور معمولا از ساعت 7 صبح سر كار حاضر مي شوند و معمولا تا 1 نيمه شب حضور دارند و اكثر اعضاي ديگر دولت نيز وقت زيادي مي گذارند مثلا در مورد آقاي داوودي بنده شاهد هستم كه از صبح اول وقت تا ساعت 12 يا يك وقت مي گذارد و يك سري از اعضاي كابينه كه من با آنها ارتباط نزديك دارم ، مي دانم كه وقت زيادي را مي گذارند.
قطعا مردم نگاه نمي كنند تا ببينند تشريفات چقدر است، آنها به دنبال اين هستند كه ببينند اثر گذاري و خدمتگزاري افراد چقدر است |
خبرنگاري پرسيد : به نظر مي رسد اعضاي دولت متناسب با روحياتشان بسيار سعي مي كنند از فرآيند تشريفات به دور باشند و اين حسني دارد كه مردم به مسئولان نزديك ترند اما از طرفي به نظر مي رسد شان مقامات دولتي مقداري پايين مي آيد؛ شما اين مساله را چطور مي خواهيد حل كنيد؟
به گزارش "مهر" دبير هيات دولت گفت : اصلا اين مساله را قبول ندارم ؛ كسي كه بخشي از وقت و پتانسيل كاري اش به تشريفات مي گذرد، قطعا اين مساله در كيفيت كارش اثر مي گذارد و قطعا مردم نگاه نمي كنند تا ببينند تشريفات چقدر است، آنها به دنبال اين هستند كه ببينند اثر گذاري و خدمتگزاري افراد چقدر است.
وي با بيان اين كه خيلي اوقات مي بينيد يك مسئول عادي كه پست كمتري دارد، بيشتر مورد احترام مردم است تا يك آدمي كه پست بالاتري دارد و با تشريفات رفت و آمد مي كند، افزود : مردم به پست و امكانات و تشريفات كاري ندارند بلكه نگاه مي كنند ببينند آن شخص چقدر به مردم خدمت مي كند و به همان ميزان به او احترام مي گذارند و به همين دليل مردم با مسئولاني كه تشريفات ندارند بسيار راحت تر ارتباط برقرار مي كنند و من معتقدم مسئولي كه تشريفات ندارد بسيار بيشتر مورد احترام مردم است.
زريبافان در خاتمه با بيان اين كه تشريفات براي كسي احترام نمي آورد، تصريح كرد : دكتر احمدي نژاد علي رغم وجود مسائل امنيتي حتي الامكان سعي كرده ارتباطش با مردم قطع نشود و خيلي متواضعانه و بدون تشريفات با مردم برخورد كند كه اين ارج و منزلت او را در بين مردم هيچ گاه كم نكرده بلكه بيشتر كرده است.
نظر شما