پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۳:۵۰

اختصاصی مهر/

پرچم حرم امام حسین(ع) فردا در بعقوبه عراق به اهتزاز در می‌آید

پرچم حرم امام حسین(ع) فردا در بعقوبه عراق به اهتزاز در می‌آید

قم - خبرگزاری مهر: مردم استان دیاله عراق که مدت‌هاست با پدیده تکفیری و داعشی مواجه هستند، فردا در مراسمی باشکوه، میزبان پرچم مقدس حرم امام حسین(ع) خواهند بود.

حجت‌الاسلام سیدجواد العذاری، عضو عراقی مجمع عمومي مجمع جهانی اهل بیت(ع) و یکی از نمایندگان مراجع تقلید در استان دیاله عراق که پیش از ظهر یکشنبه مهمان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم بود این خبر را به خبرنگار مهر اعلام کرد و گفت: این پرچم نماد ارزش‌های والای امام حسین (ع) است که ساعت 10 صبح روز دوشنبه در میدان مرکزی شهر بعقوبه مرکز استان دیاله به اهتزاز در می‌آید.

وی در تشریح جزئیات این مراسم اظهار کرد: هیئت‌های مذهبی استان دیاله از صبح فردا در قالب دسته‌های عزاداری به مرکز این استان مستقر می‌شوند و این مراسم با حضور علمای برجسته، ائمه جماعات، مسئولان محلی و هیئت‌های مذهبی برگزار خواهد شد.

مردم استان دیاله به صورت مستقیم با گروه تکفیری داعش در حال مبارزه هستند و این حرکت نمادین برای اعلام وجود بیشتر در برابر داعش انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام العذاری گفت: این ابتکار مردم دیاله است که روز گذشته پس از تعویض پرچم حرم امام حسین(ع) به عتبه حسینی مراجعه کرده و خواستار انتقال پرچم قرمز حرم حسینی به شهر بعقوبه شدند.

شیعیان و اهل تسنن مذهبی مشکلی با هم ندارند

مردم این استان - چه شیعیان و چه اهل تسنن مذهبی- از اهل تسنن بعثی و افراطی رنج می‌برند ولی به گفته حجت‌الاسلام العذاری، شیعیان و اهل تسنن مذهبی با هم هیچگونه مشکلی ندارند و در کنار هم زندگی می‌کنند. حتی اهل تسنن مذهبی تحت حمایت شیعیان هستند و زمانی که داعش و اهل تسنن بعثی سیاسی به برخی مناطق سنی نشین دیاله حمله می‌کردند، اهل تسنن مذهبی به شیعیان پناه می‌بردند.

این نماینده مراجع تقلید در استان دیاله عراق ابراز امیدواری کرد که این مراسم باشکوه و عظمت خاصی برگزار شده و خیل عظیم عزاداران حسینی در آن شرکت کنند.

العذاری در بخش دیگری از سخنانش به آزادسازی «جرف الصخر» یکی از مناطق راهبردی جنوب بغداد اشاره کرد و افزود: این عملیات که روز جمعه برای تامین امنیت زائران حسینی در ایام محرم به کربلا و نجف انجام شد مقدمه پیروزی‌های بزرگ‌تر خواهد بود.

وی اضافه کرد: بنده در حله از نزدیک شاهد بودم که ارتش و نیروهای مردمی عراق، مناطق تحت تسلط داعش را پاکسازی می‌کردند ولی باز هم آنها را در همان منطقه مشاهده می‌کردند تا اینکه دیروز تونل بزرگی که تروریست‌ها از آن استفاده می‌کردند شناسایی و منحدم شد.

شعار راهبردی مجاهدان

عضو عراقی مجمع عمومي مجمع جهانی اهل بیت این جملات معروف امام حسین(ع) را شعار مجاهدان عراق می‌داند که فرمود: «وَاللَهِ لَا أُعْطِيكُمْ بِيَدِي‌ إِعْطَآءَ الذَّلِيلِ، وَ لَا أَقِرُّ لَكُمْ قَرَارَ الْعَبِيدِ. أمّا واللهِ لا أُجِیبُهُم إلی شَيءٍ مِمّا یُریدُونَ حتّی ألقَی اللهَ تَعالی وأنَا مُخَضَّبٌ بِدَمي؛ سوگند به‌ خدا چون‌ ذليلان‌ دست‌ ذلّت‌ به‌ شما ندهم‌ و مانند بردگان‌ بار ظلم‌ و ستم‌ شما را به‌ دوش‌ نمي‌كشم‌. هان! به خدا سوگند به ذره ای از خواسته های آنان پاسخ مثبت نخواهیم داد، تا در حالی که به خون خویش رنگین شده باشم به دیدار خداوند متعال نائل آیم.»

حجت‌الاسلام العذاری افزود: قیام امام حسین(ع) برای احیای ارزش‌های والای انسانی، دفاع از مظلوم، ایستادگی و احیای آموزه‌های الهی بود و هر کسی که در مقابل این ارزش‌ها بایستد، ما علیه آنها قیام می‌کنیم.

با وجود اینکه حسینیه‌ها و کاروان‌های عزاداران سیدالشهدا(ع) بارها در استان‌های مختلف عراق هدف حملات تروریستی قرار گرفته و صدها عزادار حسینی در این حملات به شهادت رسیده‌اند، هر ساله با آغاز ماه محرم خیل عزاداران و مشتاقان سرور و سالار شهیدان و محبان اهل بیت علیهم السلام در قالب دسته‌های متعدد به عزاداری و سوگ این امام همام می‌نشینند.

کد خبر 2409944

برچسب‌ها