پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۲۷

برای اولین بار در منطقه؛

همایش تهدیدات کشاورزی از دیدگاه پدافند غیرعامل در کرمانشاه برگزار شد

همایش تهدیدات کشاورزی از دیدگاه پدافند غیرعامل در کرمانشاه برگزار شد

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: دبیر شورای پدافند غیرعامل استان کرمانشاه در نخستین همایش تهدیدات کشاورزی از دیدگاه پدافند غیرعامل خواستار تدوین سند زیستی بخش کشاورزی در راستای مقابله با تهدیدات شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمودیان ظهر یکشنبه در اولین همایش منطقه ای تهدیدات کشاورزی از دیدگاه پدافند غیرعامل که با حضور مسئولان کارگروه‌های جهادکشاورزی پدافند غیرعامل استان‌های غرب کشور (کرمانشاه، همدان، ایلام، کردستان و لرستان) برگزار شد، گفت: در دنیای امروز دیگر سلاح های هسته ای تهدید به حساب نمی‌آیند بلکه امروزه این سلاح‌های زیستی و بیولوژیک هستند که بشریت را تهدید می کنند.

وی تصریح کرد: امروزه از مباحث زیستی به  عنوان بمب اتمی فقرا یاد می‌شود که با توجه به این مقوله می توان گام مهمی را در راستای مقابله با تهدیدها برداشت.

محمودیان به  پرداختن به مقوله پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی، تاکید کرد و گفت: باید سند راهبردی زیستی در بخش کشاورزی برای مقابله با تهدیدات این بخش تهیه شود.

دبیر شورای پدافند غیرعامل استان گفت: مشابه این سند در بخش منابع طبیعی تدوین شده و گام مهمی در راستای مقابله با تهدیدات دشمن در این بخش است.

محمودیان گفت: در شرایط کنونی پدافند غیرعامل در بسیاری از کشورهای دنیا که درگیر جنگ هم نیستند به یک مقوله مهم تبدیل شده است و  نقش پدافند آن در استانی چون کرمانشاه به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص آن و هم مرز بودن با کشور عراق از اهمیت خاصی برخوردار است.

دبیر شورای پدافند غیرعامل استان در پایان تاکید کرد: باید تمرکز بیشتری روی مقوله پدافند غیرعامل در استان‌های مرزی صورت گیرد.

کد خبر 2410178

برچسب‌ها