پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۹:۰۷

محمدی:

- خرافه ها را از آیین های عزاداری حذف کنیم

- خرافه ها را از آیین های عزاداری حذف کنیم

قائمشهر - خبرگزاری مهر: فرماندار قائمشهر، بر لزوم حذف خرافه ها از آیین های عزاداری ها شد و بر توجه به فلسفه عاشورا تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمدی عصر یکشنبه در نشست با مبلغین و مداحان اهل بیت(ع) با بیان اینکه مهمترین کاری که در محرم باید خیلی به آن اهمیت بدهیم نماز است گفت: امام حسین (ع) در ظهر عاشورا نماز اول وقت را ترک نکرد تا به ما این درس را بیاموزد.

وی تصریح کرد: بهتر است در ایام محرم به جای انجام کارهایی نظیر قمه زنی، به راه انداختن نشانهایی که بعضا ما را وادار به چشم و هم چشمی می کند و برگزاری برخی از روش های نامعمول عزاداری  که علما و مراجع عظام تقلید هم مخالف آنها هستند به برپایی نماز اول وقت در ایام عزاداری بپردازیم که اگر به این واجب مهم در این ایام اعتنا کنیم باعث سعادت خودمان هست و در غیر اینصورت ضرر خواهیم کرد.

فرماندار قائم شهر اظهار داشت: بنده از شما بزرگانی که در هیأت های عزاداری، مساجد و سایر اماکن مقدس هستید و پرچم عزاداری در دستان شماست انتظار دارم با سعه صدر مسائلی را از قبیل آسایش عموم مردم، جلو گیری از نفاق و احترام به عزاداران را مد نظر قرار دهید تا فرصت ناب محرم و صفر که یکی از برکات برای شیعیان است از دست نرود.

وی با اشاره به حضور برخی از افراد ناآگاه  که با چهره های نامناسب در عزاداری حضور پیدا می کنند گفت: جوانان عزیز ما باید سعی کنند تا ضمن برپایی عزاداری درست، حرمت نگه دارند و قداست عزاداری را حفظ کنند.

محمدی با بیان اینکه نی زدن  و نوای نی در سنت دیرینه ما بوده و مشکلی ندارد، افزود: بعضی از دسته ها از آلات موسیقی نا متعارفی استفاده می کنند که این در شان مراسمات محرم نیست.

وی با بیان اینکه یکی از راه هایی که باعث جذب جوانان در مراسم عزاداری می شود تقسیم مسئولیت ها بین آن ها است، خطاب به بزگترها گفت: حضور جوان ها را در عزاداری ها بپذیرید، به آن ها پر و بال دهید و با مدیریت صحیح باعث جذب آن ها شوید تا جوانان از مساجد و تکایا فاصله نگیرند که اگر چنان شود باید در آینده منتظر جدایی از عزاداری ها باشیم.

کد خبر 2410298

برچسب‌ها