به گزارش خبرنگار خبرگزاري مهر در كرج، مجتبي بابايي راد در آيين گرامي داشت روزجهاني نابينايان و كم بينايان در مركز توانبخشي بهزيستي كرج ، گفت : بهزيستي كرج به رغم تمام كمبودها در صدد است تا امكانات لازم براي زندگي و آموزش نابينايان در سطح شهرستان را فراهم نمايد .
وي افزود : درهمين راستا با همكاري فرمانداري و شهرداري كرج طرح ايجاد معابر ويژه روشندلان براي آمد وشد آسان آنان در اين شهرستان را به اجرا درآورده ايم و اميدواريم به زودي عملياتي شود .
بابايي راد خاطر نشان كرد : روشندلان كرجي با وجود مشكلات متعدد در عرصه هاي مختلف هنري و اجتماعي موفقيتهاي در خور توجهي كسب كرده اند و با بهره گيري از هوش سرشار و اراده ذاتي خود ثابت كرده اند كه براي غلبه بر مشكلات توانمند و قوي هستند .
مدير بهزيستي كرج ، عمده مشكل نابينايان شهرستان را كمبود فرصتهاي شغلي و امكانات ويژه دانست و اظهار داشت : بهزيستي كرج در تلاش است تا با فراهم كردن امكانات آموزشي مسير توانمند كردن روشندلان شهرستان را بيش از پيش هموار نمايد .
شايان ذكر است ، در آيين گراميداشت روز روشندلان به تعدادي از نابينايان و كم بينايان شهرستان كرج كه در زمينه راهيابي به دانشگاه، مسابقات علمي و فرهنگي و ازدواج موفقيت كسب كرده اند ، جوايزي اهداء شد .
به گزارش خبرنگار مهر، 520 نابينا و كم بينا تحت پوشش اداره بهزيستي شهرستان كرج قرار دارند .
.
نظر شما