۱۱ آبان ۱۳۹۳، ۱۳:۲۱

پروژه سرمربی خارجی روی میز قایقرانی و بوکس؛

طالبی: برای عبور از قزاق ها به برنامه ریزی نیاز داریم

طالبی: برای عبور از قزاق ها به برنامه ریزی نیاز داریم

کارشناس خبره وزارت ورزش و جوانان می گوید برای پشت سر گذاشتن رقبای سرسخت خود در آسیا نیاز به برنامه ریزی و پشتوانه سازی داریم. به خصوص در دو رشته قایقرانی و بوکس جذب سرمربی خارجی می تواند ما را در مصاف با حریفی مثل قزاقستان عقب نیندازد.

ناصر طالبی کارشناس خبره وزارت ورزش و جوانان که هم در فدراسیون بوکس و هم قایقرانی سمت دارد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت این دو رشته و مشکلات موجود در آن اظهار کرد: عملکرد ایران در هفدهمین دوره بازی های آسیایی باید با دقت آنالیز و بررسی شود تا بتوانیم در دوره بعدی از حریفان خود که به عنوان تهدیدی جدی برای ما محسوب می شوند عقب نمانیم. به عنوان مثال کشوری مثل چین در این دوره نشان داد که تمرکز و انرژی خود را در رشته های پرمدال گذاشته است.

وی افزود: اگر با دیدی منطقی به قضیه نگاه کنیم چین، کره و ژاپن دست نیافتنی هستند ولی برای رسیدن به رده بعدی چند کشور برای ما تهدید هستند. کشورهایی که تعداد زیادی مدال نقره دارند و با یک برنامه ریزی می توانند بخشی از آن را به طلا تبدیل کرده و خطرساز شوند.

کارشناس خبره وزارت ورزش و جوانان با اشاره به کسب رده چهارم جدول بازی های آسیایی اینچئون توسط قزاقستان تصریح کرد: کشوری که در همین دوره هم شانه به شانه ی ما کار کرد و موفق شد رده چهارم را از ما بگیرد قزاقستان بود. این کشور در بوکس و قایقرانی سرمایه گذاری خوبی کرد و توانست با مدال های طلای خود در همین دو رشته از ما پیشی بگیرد. ما هم باید در رشته هایی که شانس کسب مدال داریم سرمایه گذاری کنیم. تعداد مدالهایی که قزاق ها به دست آوردند و تعداد مدال هایی که ما از دست دادیم یک زنگ هشدار و خطر بلند است.

طالبی جذب سرمربی خارجی در این دو رشته را لازم دانسته و اعلام کرد: مربیان ایرانی دانش خوبی دارند ولی باید قبول کنیم که ورزشکاران ما از سطح آسیا فراتر رفته اند و باید سعی کنیم تا مربیان مطرح خارجی را به کشور بیاوریم و از دانش آنها استفاده کنیم. معتقدم اگر در المپیک لندن روی بوکس سرمایه گذاری کرده بودیم حتما مدال کسب می کردیم. با برنامه ریزی در این رشته هم در المپیک و هم بازی های آسیایی شانس کسب مدال داریم.

نایب رئیس فدراسیون قایقرانی و ناظر فدراسیون بوکس ادامه داد: حضور بوکسورهای ثابت در سال های طولانی در تیم های ملی بوکس نشان دهنده این است که ما پشتوانه سازی نکرده ایم. اگر به عنوان مثال در بوکس با مشکل مالی برای جذب مربی خارجی مواجهیم می توانیم به صورت دوره ای به عنوان مثال هر سه ماه یکبار و به مدت یک هفته این مربیان را به کشور دعوت کنیم تا برنامه تمرینی و بلند مدت خود را به ما بدهند و ارتباطمان نیز با آنها قطع نشود.

وی با اشاره به مربیان برتر خارجی این دو رشته که امتحان خود را پس داده اند بیان کرد: در رشته قایقرانی باید از مربیانی که در المپیک امتحان خود را پس داده اند استفاده کنیم به عنوان مثال مربیان آلمانی و مجارستانی کارنامه خوبی دارند. در بوکس هم در گذشته مربی خوبی مثل آسه بال از کوبا را داشتیم و اگر سعی در جذب مربی خارجی داریم باید در رده سنی بزرگسالان از یک گزینه مطرح با سطح فنی بالا بهره ببریم.

ناصر طالبی در پایان با بیان اینکه باید برنامه ریزی کرده و با جدیت هم تلاش کنیم خاطرنشان کرد: از همین امروز باید به شدت کار کنیم و با یک برنامه ریزی اصولی و دقیق ضعف هایمان را برطرف کنیم. رقبای سرسختی داریم و کار آسانی نخواهیم داشت. نباید به زنگ خطرهایی که به صدا درآمده بی توجه باشیم. ورزش ایران پتانسیل بالایی دارد و برای رسیدن به ظرفیت واقعی آن همه باید کمک کنیم.

کد خبر 2412210

برچسب‌ها