علی پنجه باشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دومین مرحله مسابقات رنکینگ بدمینتون جوانان پسران کشور گرامیداشت هفته تربیت بدنی عصر چهارشنبه به پایان رسید و بدمینتون بازان قم نتوانستند به دور نیمه نهایی راه پیدا کنند.
وی گفت: در این پیکارها ۱۵۰ بازیکن از ۲۲ استان کشور در قسمت یکنفره و دونفره برابر هم مسابقه دادند در حالی که تیم بدمینتون قم در این مسابقات با ترکیب علیرضا افکانه، محمدحسین ثانی، محمدباقر ترابی، سجاد ترابی و سید نعیم الدین موسوینژاد و مربیگری حامد شعبانیان شرکت کرد.
رئیس هیئت بدمینتون قم افزود: محمد باقر ترابی نماینده قم در بخش یک نفره، در مرحله یک هشتم با پیروزی برابر حریف خود به یک چهارم نهایی رسید اما در این مرحله با شکست ۳ بر یک برابر نیما جباری از خراسان رضوی حذف شد.
پنجه باشی بیان کرد: در قسمت تیمی، تیم دو نفره علیرضا افکانه و حسین ثانی از قم در مرحله یک هشتم نهایی حریف خود را از پیش رو برداشتند و به جمع تیمهای حاضر در یک چهارم نهایی پیوستند.
وی تصریح کرد: تیم دو نفره قم در یک چهارم نهایی به مصاف امیر جباری و محمد امین محمدجانی رفت و با شکست ۳ بر یک برابر حریف خود نتوانست به جمع ۴ تیم برتر راه یابد گرچه جوانان قمی در این مسابقات از نظر فنی و کیفی نمایشی قابل قبول و رضایت بخش داشتند.
رئیس هیئت بدمینتون قم اظهار کرد: نزدیک به ۴۵۰ بدمینتون باز سازمان یافته در قم وجود دارند اما آمار واقعی بدمینتون بازان قم بیش از این مقدار است و حداقل حدود ۷۰۰ بدمینتون باز غیر سازمان یافته هم در بدنه ورزش قم وجود دارند.
پنجه باشی اظهار کرد: ۲ نوجوانان دختر ما در جمع ۱۶ بدمینتون باز نخبه کشور هستند و در اردوی استعدادپروری تیم ملی حضور دارند و تیم بدمینتون مردان ما با ترکیبی جوان به لیگ دسته اول صعود کرده و اینها نشان میدهد ما در مسیر صحیحی حرکت میکنیم.