پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۴:۲۱

حقی پور:

18 کاروان تخصصی لرستان برای بازسازی عتبات عالیات اعزام شدند

 18 کاروان تخصصی لرستان برای بازسازی عتبات عالیات اعزام شدند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان از اعزام 18 کاروان تخصصی این استان برای بازسازی عتبات عالیات خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر حقی پور ظهر پنج شنبه در همایش تکریم از خیرین خادم عتبات عالیات استان لرستان اظهار داشت: تا کنون ۱۸ کاروان تخصصی از استان لرستان برای بازسازی عتبات عالیات اعزام شده اند.

وی بیان داشت: این کاروانهای تخصصی شامل معماران، استاد کار بنایی، سیمان کار، کاشی کار، و ... بوده اند.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان تعداد این افراد را که در قالب کاروانهای تخصصی برای بازسازی عتبات عالیات اعزام شده را ۲۵۹ نفر عنوان کرد.

حقی پور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به اهدا کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم استان لرستان برای بازسازی حرم های مطهر عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: در مجموع از سال ۸۴ تا کنون مردم این استان بیش از شش میلیارد تومان برای بازسازی عتبات عالیات کمک کرده اند.

وی با اشاره به عضویت بیش از ۱۶ هزار نفر در ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان تصریح کرد:  یکی از اقدامات در دستور کار ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان ساخت درب حرم مطهر امام حسن عسگری(ع) با استفاده از کمک های نقدی و غیر نقدی مردم استان است.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان با بیان اینکه هم اکنون کارگاه ساخت این درب حرم مطهر در حسینه ثارالله خرم آباد در حال تجهیز است افزود: همچنین ساخت درب حرم مطهر امام موسی کاظم(ع) با کمک ۱۳۶ میلیون تومانی کارکنان بانک صادرات استان نیز یکی دیگر از اقدامات در دستور کار است.

بنا بر این گزارش، در این همایش از  سید محمد موسوی، حجت الاسلام ترکی، اسماعیل حسنوند و سیده طاهره موسوی به عنوان خیرین خادم عتبات عالیات استان لرستان تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 2412912

برچسب‌ها