پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ آبان ۱۳۹۳، ۹:۱۳

پیکر دو شهید گمنام در شهر کلمه دشتستان خاکسپاری شدند

پیکر دو شهید گمنام در شهر کلمه دشتستان خاکسپاری شدند

بوشهر - خبرگزاری مهر: با استقبال باشکوه و پرشور مردم شهرستان دشتستان، پیکر دو شهید گمنام در شهر کلمه دشتستان خاکسپاری شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان بوشهر عصر پنجشنبه در حاشیه برگزاری این مراسم اظهار داشت: امروز شاهد حضور گستره و پرشور مردم نقاط مختلف استان بوشهر در آیین تشییع پیکر شهدا هستیم.

احمد موحد اضافه کرد: در شهر کلمه نیز شاهد بودیم که مردم ساعت‌ها در انتظار رسیدن شهدا بودند و همراه باز عزداری به مناسبت ایام شهادت سرور و سالار شهدای دشت کربلا، این شهدا را شتییع و خاکسپاری کردند.

وی با اشاره به اینکه یکی از این دو شهید گمنام ۲۵ ساله و در سال ۶۲ در عملیات خیبر به شهادت رسیده بود، تصریح کرد: شهید دیگری که امروز خاکسپاری شد نیز ۳۰ ساله و در عملیات بدر در شرق دجله در سال ۶۳ به شهادت رسید.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان بوشهر ادامه داد: مراسمات مختلفی در شهرهای بوشهر و همچنین شهرستان دشتستان برای گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا برگزار شد و در شهرهای آب‌پخش و شبانکاره شاهد برگزاری مراسمات بود.

وی با بیان اینکه مردم استان بوشهر همواره شهید پرور بوده و در استقبال از شهدا حضوری پرشور و باشکوه داشته‌اند، تاکید کرد: تاکنون ۹۳ شهید گمنام در نقاط مختلف استان بوشهر تشییع و خاکسپاری شده است.

فرماندار شهرستان دشتستان نیز در این آئین با تاکید بر لزوم گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، اظهار داشت: این استقبال بی‌نظیر ثابت کرد مردم شهدا را فراموش نمی‌کنند.

ارسلان زارع از حضور باشکوه مردم بخش بوشکان و مردم شهر کلمه در این روز بزرگ تشکر ویژه کرد و اظهار داشت: به برکت خون همین عزیزان است که ما اکنون در امنیت کامل به سر می‌بریم.

کد خبر 2413018

برچسب‌ها