پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۱۷

سقوط آزاد قیمت دکل‌های حفار ی نفت

سقوط آزاد قیمت دکل‌های حفار ی نفت

سقوط قیمت نفت در بازارهای جهانی گریبان گیر صنایع مختلفی از جمله صنعت تولید دکل‌های حفار ی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رویترز در گزارشی به تحولات بازار جهانی شرکت‌های تولیدکننده دکل‌های حفاری نفت پرداخت.

براساس این گزارش مدیرعامل شرکت مرسک دریلینگ، یکی از شرکت‌های پیشگام در زمینه تولید دکل های حفاری گفته است: به دلیل شرایط نابسامان قیمت نفت و پایین آمدن تقاضا، روند افت قیمت دکل‌های حفاری نه تنها تا سال 2015 میلادی بلکه تا سال 2016 ادامه‌دار خواهد بود.

همچنین وی به مسئله قطع هزینه شرکت‌های انرژی برای اکتشاف اشاره و از آن به عنوان عامل دیگری برای این تنزل قیمت یاد کرد و گفت: در سال‌جاری قیمت پیشرفته ترین دکل حفاری به کمتر از 400 هزار دلار رسیده، این در حالی است که این قیمت در مدت مشابه در سال قبل، 650 هزار دلار بود.

کد خبر 2413134

برچسب‌ها