پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ آبان ۱۳۹۳، ۱۳:۲۳

در سفر معاون علمی انجام شد؛

امضای تفاهمنامه همکاری فناوری میان ایران و تاتارستان

امضای تفاهمنامه همکاری فناوری میان ایران و تاتارستان

تفاهمنامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اسلامی ایران و آکادمی علوم جمهوری تاتارستان در حوزه فناوری به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، در سومین روز سفر هیئت عالیرتبه علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران به روسیه، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ایران به دعوت رئیس جمهوری تاتارستان به کازان پایتخت این جمهوری سفر کرد و علاوه بر بازدید این هیئت از برخی مراکز علمی این شهر، یک تفاهمنامه همکاری میان طرفین به امضا رسید.

علی مرتضی بیرنگ معاون امور بین الملل و تبادل فناوری معاونت علمی و پروفسور سالاخوف رئیس آکادمی علوم تاتارستان، امضاکنندگان این تفاهمنامه بودند.

براساس این گزارش، با توجه به ظرفیت های علمی و فناوری و جایگاه آکادمی علوم تاتارستان و انستیتوهای زیرمجموعه آن، این تفاهمنامه جهت ایجاد مکانیزمی برای تقویت همکاری های فناوری طرفین امضا شد.

طبق مفاد این تفاهمنامه، طرفین طی یک ماه ترکیب کارگروه مشترک همکاری را مشخص خواهند کرد.

در فاز نخست اجرای این تفاهمنامه، حوزه های نفت، گاز، پتروشیمی، انرژی های نو، در قالب پروژه های تحقیقاتی و فناوری بین طرف ایرانی و تاتاری تعریف می شود. در فاز دوم نیز، حوزه های دیگر فناوری نیز به حوزه های فاز نخست، اضافه خواهد شد.

دیدار ستاری با دستیار ویژه علمی رئیس جمهور روسیه

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین در مسکو با فورسینکو دستیار ویژه علمی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه به عنوان هماهنگ کننده وزارتخانه های مرتبط با عرصه علم و پژوهش این کشور، دیدار کرد.

در این دیدار که به همراهی رئیس دانشگاه دولتی مسکو در محل دفتر نخست وزیری روسیه برگزار شد، طرفین درباره همکاری های متقابل دانشگاه های روسیه و ایران بحث و تبادل نظر کردند. دانشگاه دولتی مسکو به عنوان یکی از بزرگ ترین دانشگاه های جهان به لحاظ سخت افزاری و از جمله سه آکادمی برتر علمی در جهان از سوی موسسه یونسکو شناخته شده است.

بازدید از پارک فناوری skolkovo در مسکو، دیدار با معاون وزیر امورخارجه و جمعی از اعضا و مدیران آکادمی علوم روسیه و گفت وگو با اعضای رایزنی علمی ایران واقع در مسکو، بخشی از برنامه های معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به همراه هیئت عالیرتبه علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران بود.

همچنین معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از مجتمع آزمایشگاهی انستیتوی فیزیک دانشگاه فدرابل و انستیتوی زمین شناسی و فناوری های نفت و گاز دانشگاه فدرال دیدن کرد.

کد خبر 2413203

برچسب‌ها