به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زریسفی پیش از ظهر شنبه در نشست کمیته پایش تجارت خارجی که در محل این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه کشور روسیه ورود محصولات غذایی و سبزیجات را از اروپا تحریم کرده، بهترین فرصت برای ایران فراهم است تا بازار روسیه را در اختیار بگیرد.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، بیان کرد: در شش ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد صادرات مواجه بودهایم.
زریسفی تصریح کرد:در حال حاضر 565 کارت بازرگانی در استان کرمان صادر شده که 180 عدد آن ثبت سیستم شده است و دارندگان این کارتها نیز فعال هستند.
وی تاکید کرد: گمرک کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم جزو گمرکهای فعال استان هستند که به امر صادرات و واردات کالا میپردازند.
زریسفی خاطرنشان کرد: صادرات محصولات کرمان در شش ماهه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد وزنی 22درصد و رشد ریالی 57درصد بهره برده است.
وی با اشاره به اینکه شاهد سه سال کاهش صادرات در استان کرمان بودیم، اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت صادرات امسال نسبت به مورد مشابه سال قبل، خروج از رکود صادراتی را نشان میدهد.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: به دنبال اعلام آمادگی کشور روسیه برای ورود محصولات کشاورزی به این کشور جلسهای در سازمان توسعه تجارت خارجی ایران برگزار و نحوه این ارتباط تشریح شد.
زریسفی افزود: جنوب استان کرمان با داشتن شرایط تولید محصول در چهارفصل و امکان ارسال محصول به آسیای میانه و روسیه از مزیت خوبی برخوردار است.
وی بیان کرد: باید وضعیت ارسال اقلام مورد نیاز روسیه و نحوه انتقال پول و شرایط حمل ونقل با سازمان توسعه تجارت کشور بررسی شود.
همچنین رئیس کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان خاطرنشان کرد: انتظار داریم بانکهای مشترک ایران و روسیه و یا بانکهای فعال در کشور روسیه، امکان مبادله ریال با روبل برای تجارت با روسیه را فراهم کنند.