يحيي رحمتي در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در گردشگري مذهبي اماكن و آيين هاي مذهبي مورد توجه است به گونه ايكه در استان زنجان حسينيه اعظم و زينبيه اعظم و مراسمهای آن از شاخص ترين ميراث معنوي محسوب مي شوند و در گردشگري مذهبي تاثير ويژه اي دارند.
وي خاطر نشان كرد: در بخش ابنيه دو مسجد قديمي و تاريخي از جمله مسجد جامع قروه و مسجد جامع سجاس همچنین وجود مقبره قيدار نبي در شهر قيدار و ساير امامزادگان ما را برآنم داشته تا در تعريف گردشگري مذهبي بازنگري داسشته و بر تقويت اين محورها توجه نماييم.
مدير كل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان زنجان اظهار كرد: كاركرد برخي از ظرفيت هاي گردشگري مذهبي منطقه اي،برخي استاني،ملي و بين المللي است كه لازمه بهره مندي از آن انجام مطالعات و تعيين مخاطبان است.
رحمتي ابراز كرد: متاسفانه درجهت تقويت گردشگري مذهبي جز تعداد محدودي از استان ها اقدامات موثري صورت نپذيرفته است.
وي با تاكيد براينكه تعريف و تقويت محور گردشگري مذهبي در استان زنجان در دستور كار خواهد بود يادآور شد: امسال براي نخستين مرتبه تمام بيلبوردها با مشاركت اداره كل ميراث فرهنگي و حسينيه اعظم زنجان با ديدگاه تقويت گردشگري مذهبي و معرفي آيين هاي عاشورايي نصب شده است.
رحمتي ادامه داد: مشاركت در برگزاري آفرين واره محرم زنجان و نيز ستاد اسكان عزاداران حسيني از ديگر اقدامات اداره كل ميراث فرهنگي استان در جهت تقويت گردشگري مذهبي در استان است.