پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آبان ۱۳۹۳، ۱۴:۰۷

جو بایدن: از اردوغان عذرخواهی نکرده ام

جو بایدن: از اردوغان عذرخواهی نکرده ام

معاون اول رئیس جمهوری آمریکا گزارش ها در مورد عذرخواهی خود از رئیس جمهوری ترکیه را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "جو باید" معاون اول "باراک اوباما" تاکید کرد در گفتگوی تلفنی با "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهوری ترکیه از وی عذرخواهی نکرده است. وی در پاسخ به مجری شبکه سی ان ان آمریکا گفت با اردوغان تماس گرفته و گفته است آنچه که در رسانه ها از قول وی منتشر شده واقعیت ندارد.

معاون اول اوباما اوایل ماه اکتبر طی سخنرانی در دانشگاه هاروارد دولت ترکیه را در تسلیح و پشتیبانی از تروریست های داغش مقصر دانست. به دنبال این اظهارات، اردوغان نیز دو روز بعد پاسخ بایدن را داده و تهدید کرد آنکارا به چنین موضع گیری هایی واکنشی مناسب نشان خواهد داد.

تکذیب عذرخواهی از اردوغان توسط بایدن در حالی است که این مطلب رسما از سوی کاخ سفید اعلام شده است. در پی بالاگرفتن تنش ها بین واشنگتن و آنکارا، دفتر ریاست جمهوری آمریکا با انتشار این خبر اعلام کرد بایدن طی تماسی تلفنی از اردوغان پوزش خواسته است. به گفته "جاش ارنست" معاون اول اوباما در این گفتگو مطالب مطرح شده در رسانه ها را غیرواقعی خوانده است.

گفتنی است انتظار می رود بایدن در هفته سوم ماه جاری میلادی برای دیدار با مقامات ترکیه راهی این کشور شود.

کد خبر 2415100

برچسب‌ها