پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آبان ۱۳۹۳، ۱۷:۵۴

سرهنگ شیرمحمدی:

تصادف در محورهای زنجان 4 کشته و مجروح بر جای گذاشت

 تصادف در محورهای زنجان 4 کشته و مجروح بر جای گذاشت

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: عصر امروز تصادف در محورهای مواصلاتی استان زنجان 4 کشته و مجروح بر جای گذاشت.

سرهنگ علی اصغر شیر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهرافزود: عصر امروز ساعت 16 در در محور زنجان به قزوین لاین شمالی کیلومتر 66 یک خودرو پژو 206 واژگون شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه در این تصادف یک نفر در سر صحنه فوت کرد و سه نفر هم به بیمارستان منتقل شدند که حالشان بسیار وخیم است.

رئیس پلیس راه استان زنجان علت اصلی وقوع این تصادف را خستگی و خواب آلودگی اعلام کرد.

سرهنگ شیر محمدی گفت: متاسفانه بیش از 60 درصد از تصادفات به علت خستگی و خواب آلودگی است و به رانندگان توصیه می شود به محض خستگی از رانندگی دست بکشند و حداقل یک ساعت استراحت کنند.

وی در ادامه به وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی استان زنجان اشاره کردو گفت: در حال حاضر تردد در محور زنجان به تبریز، زنجان به قزوین، زنجان به ارمغانخانه بسیار سنگین است و تردد  به کندی صورت می گیرد.

رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: ترافیک نیمه سنگین در سایر محورهای مواصلاتی استان حاکم است و در گردنه های این استان مه غلیظ گزارش شده است.

 

 

کد خبر 2415163