به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال صبای قم در دیدار خود در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور غروب جمعه در ورزشگاه یادگار امام (ره) قم برابر نفت تهران با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد.
در حاشیه این مسابقه، پیش از شروع مسابقه چند بازیکن صبا از جمله میلاد فراهانی، ایوب کلانتری، مسعود حق جو، جلال علیمحمدی و پیروز قربانی به سمت نیمکت نفت رفتند و با کادر فنی نفت خوش و بش کردند.
کادر فنی صبا پیش از آغاز مسابقه با حضور در نیمکت نفت، به این تیم خوشآمد گفتند البته ساکت الهامی به سمت علیرضا بیرانوند دروازهبان نیمکت نشین نفت رفت و وی را در آغوش گرفت.
نیمکت نشینی علیرضا بیرانوند دروازهبان اصلی نفت در این مسابقه از نکات حائز اهمیت بود البته وحید شیخ ویسی دروازه بان جانشین نفت با وجود دریافت یک گل، روی صحنه ضربه سر مارکو اوره لیو آیوبل دروازه تیمش را نجات داد.
با توجه به غیبت محسن بیات در فهرست ۱۸ نفره صبا و آسیب دیدگی ابوالفضل ابراهیمی و عدم حضور وی در میدان، مهرداد طهماسبی دروازهبان صبا امروز برای نخستین بار بازوبند کاپیتانی صبا را بر بازو بست.
حدود یکصد تماشاگر قمی در ابتدای مسابقه در ورزشگاه حضور داشتند و با شور و شوق خاصی صبا را تشویق کردند ضمن اینکه حدود ۱۵ هوادار نفت تهران نیز به ویژه در نیمه نخست تیمشان را تشویق کردند.
در دقیقه ۲۸ مسابقه پس از خطا روی بازیکن صبا، بین ایوب کلانتری بازیکن صبای قم و کمال کامیابی نیا بازیکن نفت درگیری رخ داد که هر دو بازیکن کارت زرد گرفتند.