به گزارش خبرگزاري "مهر" به نوشته روزنامه آلماني تاگس اشپيگل، " بنيتا فررو- والدنر" كميسر سياست خارجي كميسيون اروپا با ابراز خرسندي نسبت به برگزاري همه پرسي قانون اساسي در عراق گفت : همه پرسي قانون اساسي در عراق گامي مهم به سوي مردم سالاري و ثبات در اين كشور است.
وي در ادامه سخنان خود كه در بيانيه اي منتشر شده همچنين تصريح كرد : با وجود اوضاع سخت امنيتي درعراق مردم اين كشور روز بزرگي را در راستاي تحقق دمكراسي پشت سر گذاشتند.
والدنر همچنين خاطرنشان كرد: همه پرسي قانون اساسي در عراق گامي بزرگ بسوي آينده اي بود كه طي آن اختلافات سياسي در عراق از طريق گفت وگوهاي مردم سالارانه و نه از طريق خشونت، برطرف خواهد شد.
كميسر سياست خارجي كميسيون اروپا در پايان اظهار داشت : كميسيون در نظر دارد همچنان به حمايت هاي خود از مردم عراق در مسير دستيابي به ثبات ادامه دهد.
نظر شما