۱۷ آبان ۱۳۹۳، ۱۴:۵۴

آیت الله طبرسی:

جریان عاشورا فراملی است/ بلاتکلیفی تالیف دانشنامه مازندران

جریان عاشورا فراملی است/ بلاتکلیفی تالیف دانشنامه مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه جریان عاشورا و قیام امام حسین (ع) فراملی و منطقه ای است، گفت: در تمام نقاط کشور عزاداری ماه محرم هر چه باشکوهتر برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی ظهر شنبه در سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی مازندران با اشاره به عملکرد شورای فرهنگ عمومی استان اظهارداشت: متاسفانه هنوز نتوانستیم خروجی خوبی از این شورا داشته باشیم و فقط در حد تئوری و بیان است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با فرهنگ آغاز به کار کرد، افزود: باید دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی را در مازندران فعال تر کنیم.

آیت الله طبرسی تصریح کرد: در شورای فرهنگ عمومی با تعامل و هماهنگی بین خرده فرهنگ ها و فرهنگ کلان برای رفع مشکلات فرهنگی بصورت عملی اقدام شود.

امام جمعه مرکز استان مسائلی همچون طلاق، اعتیاد، بد حجابی و بی حجابی را فرهنگ عمومی عنوان کرد و اذعان داشت: باید فرهنگ عمومی و خرده فرهنگ ها در جامعه اصلاح شود.

آیت الله طبرسی خاطرنشان کرد: باید فرهنگ مازندران را از دیرباز به همه دنیا نشان دهیم و با این اقدام آبروی استان را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه برای توسعه فرهنگ در بین مردم خوراک صد درصد عملی قرار گیرد، گفت: مسئولین دانشگاه و حوزه برای توسعه فرهنگ در جامعه با هم اتحاد و وحدت داشته باشند.

ایت الله طبرسی با بیان اینکه باید با راه و مسیر عاشورا سبک زندگی را میزان کنیم، گفت: برای  ترویج و گسترش سبک زندگی با توجه به فرمایشات رهبری باید از قیام امام حسین و جریان عاشورایی درس بگیریم.

همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی که مقام معظم رهبری نامگذاری کردند، گفت: برای راه اندازی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در استان باید وضعیت ساختاری و اداری آن، تعیین نیروی انسانی، تهیه تجهیزات و امکانات و تخصیص اعتبار جداگانه برای دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی مورد توچه قرار گیرد.

حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی با بیان اینکه بودجه شورای فرهنگ عمومی از طریق استانداری و سورای فرهنگ عمومی کشور ارائه می شود، اظهارداشت: برای فعالیت دبیرخانه شورا ۵ کارگروه ترویج سبک زندگی مبتنی بر هویت دینی و ملی و متناسب با شرایط زمان، حفظ و مراقبت از پیوستگی فرهنگ گذشته و حال، تقویت بنیان خانواده مبتنی بر ارزش های دینی و علمی، چگونگی بهره مندی از ظرفیت های ملی و علمی در حوزه فرهنگ شورای عمومی و ترسیم برنامه ها و اولویت های آینده شورای فرهنگ عمومی شهرستان ها بمنظور ارتقاء شورای فرهنگ عمومی استان تشکیل شده است.

وی بیان کرد: باید بحث نهدیدات و فرصت ها و اولویت های پژوهشی در دستورکار دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

این مسئول با بیان اینکه برای تقویت برنامه های فرهنگی در استان نیازمند بودجه و تامین اعتبار است، افزود: برنامه های کارگروه فرهنگی در حال انجام است و برای ارائه کیفی سازی به اعتبار نیاز داریم.

ابراهیمی با اشاره به وحدت و هماهنگی بین مسئولین اجرایی استان، گفت: می توان از فرصت های بوجود آمده در استان استفاده بهینه کنیم تا نیازمندی ها برآورده شود.

وی خاطرنشان کرد: ۲۷۳ برنامه به دستگاههای اجرایی برای ارئه پیشنهاد و نقطه نظرات ارسال شد.

ابراهیمی به تالیف دانشنامه مازندران اشاره کرد و افزود: برای تدوین این دانشنامه تاکنون بیش از ۴۰ میلیون تومان کتاب خریداری شد ولی هنوز بلاتکلیف هستیم.

وی به برگزاری مسابقات کشتی به میزبانی جویبار و جشنواره بزرگ وارش در سطح بین الملل اشاره کرد.

 

 

کد خبر 2416861

برچسب‌ها