پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ آبان ۱۳۹۳، ۹:۳۶

سپهر در گفتگو با مهر:

نمایشگاه بزرگ صنایع دستی در سرپل ذهاب برگزار می شود/ پرداخت تسهیلات ویژه به کارآفرینان حوزه صنایع دستی کرمانشاه

نمایشگاه بزرگ صنایع دستی در سرپل ذهاب برگزار می شود/ پرداخت تسهیلات ویژه به کارآفرینان حوزه صنایع دستی کرمانشاه

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از برگزاری نمایشگاه بزرگ صنایع دستی در شهر سرپل ذهاب خبر داد.

نصرت الله سپهر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: به منظور فراهم کردن بستری برای عرضه آثار هنرمندان و رونق بخشیدن بیش از پیش به حوزه صنایع دستی استان، نمایشگاهی با  حضور فعالان این عرصه در شهر سرپل ذهاب برگزار می شود.

وی افزود: به دلیل آب و هوای مطلوبی که شهرستان سرپل ذهاب در این فصل از سال دارد و از طرفی نیز محل عبور افرادی است که از عراق به کشور ما وارد می شوند، تصمیم به برپایی این نمایشگاه در سرپل ذهاب گرفتیم.

سپهر زمان افتتاح نمایشگاه را 20 آبان ماه اعلام کرد و گفت: این نمایشگاه به مدت یک هفته برپا خواهد بود که در صورت استقبال علاقه مندان مدت آن تمدید می شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت های خوب استان در حوزه صنایع دستی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از 70 هزار نفر در این حوزه در استان فعالیت می کنند.

وی به تنوع تولیدات در حوزه صنایع دستی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه از لحاظ فروش این تولیدات نیز وضعیت مطلوبی داریم.

سپهر یادآور شد: گیوه بافی، گلیم بافی، نمد مالی، موج بافی و تولیدات چرمی و سفالی از جمله رشته هایی است که در استان مورد توجه هستند.

وی همچنین از پرداخت تسهیلات ویژه به کارآفرینان و هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: ما برای راه اندازی کارگاه ها تسهیلاتی با کمترین کارمزد را به علاقه مندان پرداخت خواهیم کرد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه افزود: همچنین علاقه مندان می توانند به منظور گرفتن پروانه کارگاهی و پروانه تاسیس بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای اقدام کنند.

سپهر خاطر نشان کرد: میزان این تسهیلات از 3 تا 100 میلیون تومان است، ضمن اینکه به افرادی که بخواهند کارگاه های بزرگ را راه اندازی کنند تسهیلات بیشتری نیز پرداخت خواهد شد.

 

 

 

 

 

کد خبر 2417266

برچسب‌ها