منوچهر یاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای این طرح برای اولین بار در کشور خبر داد و افزود: در هفته پیش با حضور کارشناسان صندوق مهر امام رضا کشور و شهرک های صنعتی این طرح مورد بررسی و ارزیابی و تصویب قرار گرفته است.
این مسئول بیان داشت: این طرح با هدف توسعه گلیم نقش برجسته و فرش دستبافت به عنوان دو مزیت مهم استان ایلام و اشتغال اجرایی می شود.
وی افزود: هدف از اجرای خوشه صنعتی این است که ما بتوانیم با استفاده از توان نهادهای دولتی وغیردولتی، تولیدکنندگان، بافندگان وفعالان در حوزه کسب وکار فعالیت های این حوزه ها را ساماندهی و برای توسعه استان در حوزه اقتصادی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اعتبار پیش بینی شده برای این طرح بین هفت تا ۱۰ میلیارد تومان است و وام قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد توسط صندوق پرداخت می شود.
یاسمی افزود: تمام این طرح توسط بخش خصوصی اجرا می شود و یک مرکز در استان برای تجهیز مواد اولیه و امکانات صنعت فرش توسط بخش خصوصی به زودی اجرایی می شود.
مدیر صندوق مهر امام رضا از تصویب و اجرای دو مرکز تخصصی فرش در استان خبر داد و گفت: این مراکز در سال جاری و با ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات و اشتغالزایی ۵۰ نفر راه اندازی شده است.