به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام رحمت الله اروجی با اشاره به خرافاتی که در مراسم عزاداری امام حسین (ع) وارد شده است، اظهار کرد: امسال با آموزش و برگزاری گردهمایی توجیهی در سطح استان برای هیئتهای مذهبی این خرافهها بسیار کاهش یافته است.
وی افزود: شمائل منتسب به اهل بیت(ع) خرافه و مغایر با شأن این بزرگواران است پذیرفتنی نیست و هیئتها نباید آنها را به کار گیرند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: در عزداری امام حسین(ع) نقاط ضعف و آسیبهایی مانند خرافه و تحریف وجود دارد، برخی رفتارها خرافه نیست ولی آسیب است.
حجتالاسلام اروجی با بیان اینکه در نقل واقعه عاشورا گاهی تحریف وجود دارد، تصریح کرد: تحریف در این مراسم بیشتر از جانب برخی مداحان، مرثیهسرایان و مبلغان است زمانی که یک واقعه به خطا تعریف شود و روایتگری آن دچار لغزش شود دلیل آن ممکن است بهخاطر منابع موجود باشد.
وی بیان کرد: مبلغان، مداحان و مرثیهسرایان باید به دنبال منابع مورد تأیید بوده و مراکزی مانند حوزه علمیه نیز منابع صحیحی را معرفی کند تا جلوی تحریف مکتوب گرفته شود و از سویی دیگر نیز منابع به درستی مطالعه شود تا در نقل آن نیز اشتباهی رخ ندهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مراسم عزادرای امام حسین(ع) باید طبق دستورات آن حضرت باشد و این مراسم باید زینت اهل بیت(ع) باشد و معارف حسینی در آن بیان شود.