پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ آبان ۱۳۹۳، ۱۳:۲۳

عجم نوازی در گفتگو با مهر:

اعزام نابینایان فارس به مسابقات کشوری به دلیل نبود اعتبار با مشکل مواجه شده است

اعزام نابینایان  فارس به مسابقات کشوری به دلیل نبود اعتبار با مشکل مواجه شده است

شیراز - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت ورزشی نابینایان فارس گفت: برای اعزام نابینایان استان به مسابقات کشوری درآذر ماه اعلام آمادگی کرده ولی هنوز قادر به تامین اعتبار مورد نیاز آن نشده ایم.

محمد عجم نوازی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برای تامین هزینه ها برای این اعزام دچار مشکل شده ایم، اظهار داشت: اعتباراتی که به هیئت نابینایان فارس تعلق می گیرد جوابگوی نیازهای این هیئت نیست.

وی با اشاره به اینکه هر اعزام به مسابقات حدود هفت میلیون تومان هزینه نیاز دارد، ابراز کرد: متاسفانه از ابتدای سال تاکنون به جز تربیت بدنی که چهار میلیون تومان به هیئت نابینایان کمک کرده، هیچ اعتبار دیگری به آن تعلق نگرفته است.

رئیس هیئت ورزشی نابینایان فارس گفت: به علت اینکه نابینایان فارس فقط در مسابقات باشگاهی شرکت می کنند و اسپانسرها فقط برای مسابقات لیگ سرمایه گذاری می کنند، قادر به جذب اسپانسر نیستیم.

عجم نوازی ادامه داد: در مسابقات لیگ باید با بازیکن ها قرارداد بسته شود و شامل یک ورودی است و به همین دلیل هزینه های بسیار بالایی تا حدود 40 میلیون تومان نیاز دارد، و از طرفی قراردادهای بسیار پایینی با بازیکنان منعقد می شود، ما توان شرکت در لیگ را نداریم.

وی اضافه کرد: تیم هایی که قرار است به مسابقات کشوری نابینایان اعزام شوند، شامل تیم های گلبال خانم ها و آقایان، شطرنج خانم ها و آقایان و فوتبال آقایان می شود.

رئیس هیئت ورزشی نابینایان فارس بیان کرد: در استان فارس بیش از 300 نفر فرد نابینا در ورزش های دوچرخه سواری، گلبال، فوتبال، شطرنج، دو و میدانی و شنا فعالیت می کنند.

عجم نوازی با عنوان اینکه از بین 45 نفر نابینایی که از ایران به مسابقات اینچئون اعزام شدند، هشت نفر از استان فارس بوده اند، گفت: این افراد توانستند در این مسابقات چهار مدال طلا در فوتبال، یک طلا در دو و میدانی، یک طلا در شنا و یک طلا در گلبال به دست آورند.

وی گفت: قبلا سالن ولایت در اختیار هیئت ورزشی نابینایان فارس بود ولی الان این سالن از ما گرفته شده و به لحاظ تامین مکان دچار مشکل شده ایم.

رئیس هیئت ورزشی نابینایان فارس افزود: بهزیستی گاهی اوقات سالنی را در اختیار هیئت قرار می دهد منتها مکان ورزشی افراد نابینا باید دارای شرایط خاصی از جمله ساکت بودن و اکو ندادن صدا به علت زنگ دار بودن توپ های نابینایان در ورزش هایی چون گلبال و فوتبال باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 2418967

برچسب‌ها