به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام جواد نجفی، بعد از ظهر سه شنبه، در نشست خبری اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان، گفت: اهمیت رسانه بر کسی پوشیده نیست و نقش مهمي در آگاهي بخشي به ارتقاء سطح فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و انتقال فرهنگ به جامعه دارد.
وی اظهار كرد: در گذشته نه چندان دور، اگر فردي به بیراهه یا خطا می رفت و نوعي اعتقادي و باور یا اعتقاد فاسدی داشت، به خود و اطرافیانش ضرر وارد می کرد، زیرا امکانات محدود بود، ولی امروزه این چنین نیست کسی که افکار و باور غلط یا خطایی دارد می تواند با یک قلم و یک دستگاه رایانه اعتقادات منحرف خود را انتقال دهد و نقش انحرافی خود را به راحتی منتشر کند.
وی در ادامه افزود: نقش تخریبی انسان ها خیلی گسترده است اما در مقابل نقش اصلاحی انسان ها هم گسترده است، عملکرد رسانه دارای اهمیت است و کار رسانه ای بسیار ظر یف و مراقبت هایی را می طلبد.
حجت الاسلام نجفی خاطرنشان کرد: تحلیل هایی که یک رسانه دارد خیلی مهم است و نمی توان از آثارآن به آسانی گذشت چون با آبروی افراد سر و کار دارد.
وي خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه به عنوان فعالان فرهنگی در جامعه باید به این نکته توجه کنند که اخباری که نشر می دهند و گزارشی که تحلیل می کنند با دقت بیشتری انجام دهند تا با آبروی فرد و یا گروهی بازی نشود، همان آبرویی که امام صادق علیه السلام میفرمایند: حرمت مومن از حرمت کعبه بالاتر است در نتیجه ریختن آبروی مومن گناهش بیشتر از تخریب خانه خدا است.
وی ادامه داد: بنابراین همان طور که تخریب و اهانت به کعبه حرام است تخریب مومن و اهانت به او نیز حرام است.
حجت الاسلام نجفی خاطرنشان کرد: قطعا اصحاب رسانه مسئولیت سنگینی دارد زیرا اذهان وافکار جامعه را هدایت می کنند.
وي تأکید کرد: رسانه ها می توانند افکار جامعه را تقویت کنند و یا به باورهای جامعه لطمه وارد کنند به همین خاطر تعهد و احساس مسئولیت و پرهیز از قرض ورزی در این حرفه حائز اهمیت است و رسانه نباید تبدیل به یک ابزار شخصی در جهت تخریب شخصیت یا گروهی باشد بلکه هر مطلبی که اصحاب رسانه مینگارند كه باید برای رضای خدا باشد.