پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۹۳، ۲۰:۱۰

مقدم:

دغدغه مدیریت بحران اصلاح بخشی نگری برخی دستگاه ها است

دغدغه مدیریت بحران اصلاح بخشی نگری برخی دستگاه ها است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان اظهار کرد: نگاه نسبت به مدیریت بحران در سطح کشور اصلاح نشده و این موضوع دغدغه ما است تا بتوانیم بخشی نگری را اصلاح کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق علی مقدم، عصر سه شنبه در کارگاه یک روزه هم اندیشی مدیریت جامع سیل  در دامنه شمالی البرز که در گرگان در حال برگزاری است، اظهار کرد: ما همیشه در فاز اجرا درگیر مسائل بدیهی هستیم و نمی توانیم به دلیل بخشی نگریستن دستگاه ها برخی امور اولیه و بدیهی را نیز مدیریت کنیم.

وی تصریح کرد: در بحث مدیریت در چند سال قبل خود مانده ایم و در فاز اجرا با دیدگاهی که در بحث کارشناسی دستگاه ها است نتوانسته ایم به طور کامل اقدامات خود را انجام دهیم.

نگاه کارشناسی در کشور ما اصلاح نشده است

مقدم در ادامه با بیان این که با گذشت 5 ماه از سیل خرداد سال جاری هنوز ما درگیر مباحث آن سیل هستیم گفت: با یک میدیرت چندگانه در یک عرصه در برخی مواقع مواجه هستیم و ما هنوز درگیر دعواهای ابتدایی بین دو دستگاه در عرصه ها هستیم.

مدیر کل بحران استان با بیان این که نگاه کارشناسی در کشور ما اصلاح نشده است گفت: باید مشاورهای توانمند در سطح کشور در دستگاه ها تعریف کنیم و از بدیهیات در مدیریت جلوتر برویم.

کمتر از 7 درصد مصالح استان گلستان برداشت از رودخانه ها است

مدیر شرکت آب منطقه ای استان هم در این جلسه گفت: کارگروه تخصصی سیل یکی از 14 کارگروه مدیریت بحران است و در استان طرح جامع مدیریت سیل تصویب شده است و ما به دنبال ردیف اجرایی برای اجرای طرح جامع هستیم.

ایرج حیدریان گفت: کمتر از 7 درصد مصالح استان گلستان برداشت از رودخانه ها است و آن چه که برداشت می شود بار مازادی است که باید برداشت شود و در حال حاضر قط به تقاضاهای ادارت در بحث های عمرانی و دهیاران در صورت لزوم و اجمن صنفی شن و ماسه پاسخ داده می شود.

وی بیان کرد: برای اولین بار در رودخانه های استان رودبان استخدام کرده ایم و رودبان ها برای نظارت برای مهندسی کارخانه ها به کار گرفته شده اند که موضوع  رودبان ها برای اولین بار در کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

 

 

کد خبر 2419447

برچسب‌ها