پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۲۶

با تلاش محیط بانان/

شکارچیان غیرمجاز پرندگان سیستان و بلوچستان شکار شدند

شکارچیان غیرمجاز پرندگان سیستان و بلوچستان شکار شدند

زاهدان-خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از متلاشی کردن یک باند شکارچی غیر مجاز پرنده و ازاد سازی بیش از 100 پرنده در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمودی در گفتگو با مهر بیان داشت: یگان حفاظت این سازمان با همکاری تیم های یگان حفاظت شهرستانی و همیاران محیط زیست با بهره گیری از کاشت دوربین های تله ای در مناطق مختلف موفق به دستگیری باندی از شکارچیان غیر مجاز پرنده به ویژه از نوع گونه "هوبره" شد.

وی با بیان اینکه این دسته از شکارچیان که پس از مدت کوتاهی حضور در مناطق تحت مدیریت با اطلاع رسانی همیاران محیط زیست اقدام به شکار کرده بودند در یک عملیات فوری دستگیر و شیرازه کاری آنها از هم پاشیده و تحویل مقامات محترم قضایی شدند.

محمودی بیان کرد با توجه به اهیمت گونه پرنده هوبره در استان و با عنایت به کشف بزرگترین تله گذاری کشور در سال گذشته این اداره کل هم اکنون ستاد ویژه ای در خصوص کنترل شکار و زنده گیری پرندگان در استان تشکیل داده و مجموعه ای از اقدامات شامل کاشت دوربین های تله ای، مشارکت همیاران و همچنین گشت های منظم  منجر به دستگیری قاچاقچیان و ازاد سازی پرندگان تحت حفاظت شده است.

وی ادامه داد: یگان حفاظت در گشت زنی های خود در مناطق مختلف با کمک همیاران محیط زیست همچنین در یک عملیات فوری موفق به کشف و ضبط بیش از ۱۰۰ قطعه پرنده زینتی از متخلفان شد.

وی اذعان داشت: یگان حفاظت این اداره کل با کاشت دوربین های تله ای در مناطق، مختلف قادر به ثبت تصاویر وقایع حیات وحش و همچنین متخلفان است.

کد خبر 2419627