پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۳۲

احمدی در گفتگو با مهر:

دشتی قطب تولید نشاء گوجه فرنگی در کشور است

دشتی قطب تولید نشاء گوجه فرنگی در کشور است

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی گفت: دشتی با تولید52۰ میلیون قطعه نشاء گوجه فرنگی در سال به عنوان قطب تولید نشاء گوجه‌فرنگی در کشور محسوب می‌شود.

امرالله احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهرستان دشتی 50 هکتار سطح زیر کشت نشاء گوجه فرنگی و صیفی و سبزیجات وجود دارد که علاوه بر مصرف داخل استان به سایر استانها نیز صادر می شود.

وی افزود: شهرستان دشتی یکی از قطب های کشاورزی استان محسوب می‌شود به طوری که سالانه 260 هزار تن گوجه از این شهرستان تولید می شود.

احمدی تصریح کرد: این شهرستان در تولید محصولات سبزی، صیفی‌جات و نشا انواع محصولات جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و از قابلیت های زیادی در این زمینه برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی با اشاره به اینکه از نیمه مرداد انتقال نشا به زمین‌های کشاورزی آغاز می‌شود بیان کرد:در شهرستان دشتی 42 واحد گلخانه وجود دارد.

احمدی همچنین به کشت گندم در این شهرستان اشاره و اضافه کرد: کار کشت گندم در 33 هزارو500 هکتار سطح زیر کشت در این شهرستان آغاز شد.

وی با بیان اینکه از این تعداد 30 هزار از اراضی دیم و سه هزار و500هکتار آبی است، گفت: بیشتر کشت آبی شهرستان دشتی در دشت‌های لاور شرقی، پلنگ، مناطق سنا شنبه و کاکی صورت می گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی تصریح کرد: کشت گندم در این شهرستان از نیمه آبان آغاز و تا پایان آذر ادامه دارد.

کد خبر 2419646

برچسب‌ها