پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آبان ۱۳۹۳، ۱۰:۴۰

كياني:

توجه به فعاليت هاي پژوهشي بايد از حالت شعاري و كليشه اي خارج شود

توجه به فعاليت هاي پژوهشي بايد از حالت شعاري و كليشه اي خارج شود

سنندج – خبرگزاري مهر: رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج گفت: توجه به فعاليت ها و برنامه هاي پژوهشي از حالت شعاري خارج و جنبه عملياتي و اجرايي پيدا كند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد قربان كياني شامگاه پنج شنبه در جلسه هماهنگي برگزاري دستاوردهاي پژوهشي استان كردستان كه در دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر توجه به فعاليت هاي پژوهشي بيشتر حالت شعاري به خود گرفته است و اين روند به هيچ عنوان مطلوب نيست.

وي با اشاره به اهميت فعاليت هاي پژوهشي به ويژه در مراكز آموزش عالي و ادارات دولتي بيان كرد: حوزه پژوهش داراي جايگاهي ويژه است و امروز موفقيت هاي به دست آمده در جهان مرهون فعاليت هاي پژوهشي و مطالعاتي و به همين دليل بايد نگاه به اين حوزه به صورت كامل تغيير كند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج با بيان اينكه بايد توجه به حوزه پژوهش از حاشيه خارج و به متن بيايد، افزود: در حال حاضر ما تنها به صورت شعاري از پژوهش و توجه به اين حوزه حرف مي زنيم در حالي كه بايد با برنامه ريزي مناسب از تمامي ظرفيت هاي موجود در جامعه در اين بخش بهره برداري شود.

وي با بيان اينكه پژوهش و مطالعه ركن بسيار مهمي در راستاي رسيدن به توسعه و پيشرفت است، گفت: با كار مطالعاتي مستمر و مداون مي توان در تمامي حوزه به پيشرفت رسيد و در همين راستا ايجاد ارتباط بين پژوهش و نيازهاي جامعه يكي از الزامات اين حوزه است.

كياني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ظرفيت مراكز آموزش عالي استان كردستان در حوزه فعاليت هاي پژوهشي و مطالعاتي يادآور شد: خوشبختانه هم اكنون دانشگاه هاي سطح استان ظرفيت هاي خوبي در حوزه پژوهش در اختيار دارند كه بايد از اين ظرفيت ها به خوبي بهره برداري شود.

وي به توانمندي هاي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج در اين بخش اشاره كرد و اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج نيز با داشتن بيش از ۳۰۰ عضو هيئت علمي و برگزاري همايش ها و نشست هاي مختلف پژوهشي مي تواند در اين بخش كمك شاياني به ادارات و سازمان هاي دولتي ارائه كند.

كياني برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي ادارات و سازمان هاي دولتي استان كردستان را فرصت مناسبي در راستاي معرفي هر چه بهتر اين مهم عنوان كرد و افزود: برگزاري اين نمايشگاه فرصت خوبي است تا ضمن معرفي توانمندي هاي پژوهشي استان زمينه براي توجه بيشتر به اين مهم فراهم شود.

وي عنوان كرد: دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج آمادگي دارد تا در كنار سير مراكز آموزش عالي و همچنين ادارات و سازمان هاي دولتي در حوزه فعاليت هاي پژوهشي اقدامات و برنامه هاي متناسب با نياز استان كردستان را اجرايي و عملياتي كند.

جلسه هماهنگي برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان كردستان با حضور روسا و معاونين دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي استان به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج برگزار شد.

کد خبر 2420643

برچسب‌ها