به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بوکسلر، لانترن بوکز ناشری است که این کتاب را در شمارگان پنج هزار نسخه منتشر میکند تا در جشنواره کتاب آکی که از ۱۸ تا ۲۲ نوامبر در آبکوتای نیجریه برپا میشود، رونمایی کند.
ناشر این کتاب از همکاری با هیات سازمان دهندگان جایزه کین ابراز خوشحالی کرده و گفته است: داستانهای آفریقایی پنجرهای به ذهن به هم پیوسته ما و فرهنگ مشترکمان هستند. بیایید نه تنها امیدها و ترسهایمان را مطرح کنیم بلکه نشان دهیم که از داستان به عنوان رسانهای برای ساختن امیدها، رویاها، آرزوها و آیندهمان استفاده میکنیم.
جایزه کین که هر سال به یک داستان کوتاه از آفریقا اهدا میشود، شامل داستانهای کوتاهی میشود که توسط یک نویسنده آفریقایی به زبان انگلیسی نوشته شده باشد. در این مجموعه پنج داستان فینالیست که به فهرست نهایی این رقابت راه یافته بودند، گردآورده شدهاند و علاوه بر آن داستان کوتاهی که در کارگاهی متشکل از ناشرانی از زیمبابوه، زامبیا، نیجریه، اوگاندا، آفریقای جنوبی، کنیا، کامرون و غنا تشکیل شده بود نیز در این مجموعه جای گرفتهاند.
جایزه معتبر کین امسال به مناسبت پانزدهمین سال تاسیسش در زیمبابوه یک کارگاه ادبی برای دوستداران ادبیات برپا کرد. این کارگاه ادبی با حضور سیزده نویسنده از هفت کشور آفریقایی در طول ۱۲ روز برگزار شد تا مکانی برای انتقال تجربیات در زمینه نویسندگی، کتابخوانی و بحث درباره آثار ادبی باشد. هر یک از نویسندگان شرکت کننده در این کارگاه یک داستان کوتاه برای مجموعه گلچین جایزه کین ۲۰۱۴ نوشتند.
علاوه بر این یک نسخه اینترنتی از این کتاب نیز تهیه میشود که ناشران هر کشور مجاز هستند تا روی جلدی بنا به سلیقه خود برای آن تهیه کنند و کتاب را با قیمت دلخواه خود در بازار کشورشان به فروش برسانند.
این مجموعه به صورت کتاب الکترونیک برای کتابخوانهای مختلف از کیندل تا کوبو قابل استفاده خواهد بود.
برنده جایزه ۱۰ هزار پوندی کین امسال نویسنده کنیایی اوکویری اودور برای داستنی با عنوان «سر پدر من» بود که درباره دختری است که باید با رنج از دست دادن پدرش کنار بیاید.
این جایزه هر سال با هدف گسترش ادبیات آفریقایی در جهان اهدا می شود و ملاک انتخاب بهترین اثر برای گروه داوری اجتناب ازشیوه های کلیشه ای روایت است.
امسال پانزدهمین دوره جایزه ادبی کین آفریقا که به عنوان بوکر آفریقا شناخته میشود برگزار شد و دایان آورباک از آفریقای جنوبی برای «دلتنگی»، افمیا چیلا از غنا/ زیمبابوه برای «جشن»، تندایی هوچو از زیمبابوه برای «شفاعت»، بیلی کاهورا از کنیا برای «کارآموز گوریل» در کنار کتاب برنده از فینالیست های آن بودند.
این جایزه در سال ۲۰۰۰ در بریتانیا و به یاد سر مایکل هریس کین فقید ریس پیشین گروه بوکر بنیان نهاده شد و به همین دلیل به نام بوکر آفریقا نیز شناخته می شود.
این گلچین ادبی اول ژوییه ۲۰۱۴ منتشر خواهد شد.