پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۱۲

دانا خبر داد:

۲۰ هزار هکتار اراضی شهرستان بوشهر زیر کشت غلات و کلزا می‌رود

۲۰ هزار هکتار اراضی شهرستان بوشهر زیر کشت غلات و کلزا می‌رود

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر گفت: ۲۰ هزار هکتار اراضی شهرستان بوشهر زیر کشت گندم و جو می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم دانا صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بوشهر دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی برای کشاورزی است و غلات و دانه‌های روغنی نیز به عنوان یکی از محصولات بسیار مهم در استان محسوب می‌شود که کشاورزان زیادی در این زمینه فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: گندم و جو و دانه‌روغنی از جمله کلزا از محصولاتی است که در شهرستان بوشهر کشت می‌شوند که امسال نیز بیش از ۲۰ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت گندم و جو و کلزا اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر از کاشت حدود ۱۶ هزار هکتار گندم به صورت آبی و دیم در شهرستان خبر داد و افزود: همچنین سه هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی به کشت جو اختصاص می‌یابد که به صورت آبی و یا دیم کشت می‌شود.

وی در ادامه از کشت کلزا در ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان بوشهر خبر داد و بیان داشت: بیشترین کشت دیم در منطقه چاهکوتاه انجام می‌شود و بیشترین کشت آبی نیز در منطقه انگالی در اطراف رودخانه حله صورت می‌گیرد.

دانا در ادامه از پیش‌بینی برداشت حدود ۱۵ هزار تن گندم و جو از اراضی یاد شده خبر داد و تصریح کرد: همچنین پیش‌بینی می‌شود که ۲۵۰ تن بذر کلزا نیز از مزارع کشت شده برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر با اشاره به ادامه زمان کشت تا اواخر آذرماه، تاکید کرد: تا کنون ۶۵۰ تن بذر گندم بین کشاورزان توزیع شده است که دارای ارقام چمران، کوهدشت، دهدشت و کریم بوده‌اند.

کد خبر 2421156