به گزارش خبرنگار مهر، حسن هاشم زاده صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره کل دامپزشکی استان سمنان ضمن اشاره به اجرای طرح واکسیناسیون تب برفکی دام روستایی در سطح این استان گفت: در این طرح با استفاده از توان بخشهای دولتی و خصوصی به مدت ۴۵ روزکاری ۵۲ هزار و ۲۹۱ راس گاو و گوساله به صورت رایگان واکسینه شد.
وی با بیان اینکه مرحله دوم واکسیناسیون تب برفکی ۹۳ دام های سنگین صنعتی و روستایی استان سمنان پایان یافت ادامه داد: تب برفکی بیماری واگیری بسیار بالا است که در جمعیت نشخوار کنندگان مانند گاو و گاومیش، گوسفند و بز شیوع داشته و موجب خسارات اقتصادی می شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان سمنان از دامداران خواست با رعایت شرایط اصول امنیت زیستی ضدعفونی و بهداشت و خودداری از جابجایی دام در کنترل این بیماری و کاهش خسارات آن تلاش کنند.
هاشم زاده در خاتمه افزود: واکسیناسیون تب برفکی گوسفندی نیز از امروز آغاز شده و تا پایان آذر به صورت رایگان در استان سمنان اجرا می شود و دامداران با ماموران اکیپ دامپزشکی همکاری کنند.