به گزارش خبرنگار مهر، عدیل سروی ظهر شنبه در بررسی کشت دانه های روغنی و محصولات کشاورزی در این استان اضافه کرد: امسال ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار به زیر کشت زراعت سویا رفته است.
وی تاکید کرد که با این افزایش پیش بینی می شود بیش از ۲۵ هزار تن دانه سویا در سطح اراضی کشاورزی این استان تولید شود.
رئیس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه برداشت سویا از اوایل آبانماه سالجاری از مزارع کشت اول این مناطق شروع شده است، ادامه داد: تاکنون هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت سویا برداشت شده است.
به گفته وی در مدت برداشت میزان دانه سویای استحصالی بیش از دو هزار و ۹۵۰ تن بوده است.
سروی با اشاره به خرید این محصول مهم کشاورزی یادآور شد: قیمت خرید تضمینی این محصول ۱۷ هزار ریال بوده و مراکز خرید سازمان تعاون روستایی آماده خرید محصول تولیدی سویاکاران هستند.
وی با اشاره به رتبه دوم استان اردبیل در تولید سویا در کشور ادامه داد: امسال این استان مقام دوم کشوری را از نظر سطح زیر کشت دارد.
رئیس جهاد کشاورزی استان همچنین از کشاورزان سویا کار خواست از کمباینهای دارای هد مخصوص برداشت سویا استفاده کرده و نهایت همکاری را با مروجین کشاورزی و کارشناسان زراعت داشته باشند.