پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۴۸

کیانی:

دانشگاه فرهنگیان یک پروژه نیمه تمام فرهنگی است

دانشگاه فرهنگیان یک پروژه نیمه تمام فرهنگی است

ساری - خبرگزاری مهر: معاون هماهنگی دانشگاه فرهنگیان کشور و نایب رئیس اتحادیه دانشگاههای غیر دولتی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان یک پروژه نیمه تمام فرهنگی است افزود : تمام ما در این پروژه نیمه تمام باید نقش ایفا کنیم و نباید این دانشگاه را نقادانه اداره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کیانی بعد از ظهر شنبه در مراسم افتتاحییه جشنواره فیلم رشد در ساری خاطرنشان کرد: اگر تلویزیون تمام وقتش را صرف آموزش و نشان دادن برنامه های آموزشی نکند وظیفه اش را به خوبی انجام نداده است.

این مقام مسئول تاکید کرد: آموزش خوب فکر کردن، آزادزندگی کردن، چگونگی مطرح کردن پرسش و پاسخ، نقد کردن صحیح در یک فضای منطقی وظیفه معلمان است.

وی با تاکید براین که دانشگاه فرهنگیان را نباید نقادانه اداره کرد گفت: اگر دانشگاه را نقادانه اداره کنیم یقین بداریم که شخصیت معلمان ساخته نمی شود.

معاون نظارت و ارزیابی کیفی دانشگاه فرهنگیان کشورافزود: آموزش را باید با بهره مندی از تمام منابع انسانی انجام دهیم و اگر زمان را در نیابیم و و نتوانیم با هم افزا کردن و همدلی کاری انجام دهیم، یعنی هدر دادن منابع و کمک نکردن به پروژه نیمه تمام فرهنگی دانشگاه فرهنگیان.

کیانی اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان به دلیل  اینکه در آن شخصیت معلمان ساخته می شود با دیگر دانشگاهها متفاوت است و شخصیت های ساخته شده در این دانشگاه به پرورش فرزندان ما می پردازند تا آنان نیز در آِینده کشورشان را بسازند.

معاون نظارت و ارزیابی کیفی دانشگاه فرهنگیان کشور افزود: نقش فیلم در شخصیت سازی معلمان و دانشجویان تکمیل کننده ابعاد شخصیتی آنان است چرا که معلم باید در همه ابعاد بر دانش آموز مسلط باشد.

وی تصریح کرد: نباید شخصیت معلم فقط در داشتن دانش تخصصی خلاصه گردد بلکه معلمی که دانش عمومی زندگی را در کنار دانش تخصصی دارا است یک شخصیت کامل و موفق است.

کیانی با اشاره به برنامه درسی پنهان که در رفتار و شخصیت معلمان نهفته است، افزود: باید گزینش معلمان ورودی داشگاه تربیت معلم به درستی صورت بگیرد و به صورت اساسی بر روی آن کار شود.

وی با بیان این که هوش هنری باید در دانشجویان ورودی شناسایی شود گفت: ما به عنوان متولیان امر آموزش باید در توانمند سازی معلمان بسیار دقت نظر داشته باشیم.

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به وجود شکاف نسلها در ادوار مختلف و بخصوص دهه های اخیر تاکید کرد: در دنیای تکنولوژی امروز وسایل ارتباط جمعی، اینترنت، بازیهای دیجینال و ...که کودکان نیز به آن آشنا شده اند اگر در زمینه توانمند سازی مربیان همت بلند نداشته باشیم این شکاف عمیقتر می شود و ما بسیار عقب خواهیم ماند.

وی در ادامه افزود : اگر قرار است فرزندان ما برای زندگی فردی و خانوادگی، حل مسئله، آزادزندگی کردن خلاقیت و شهروند دین مدار و آگاه به حقوق شهروندی آماده شود باید کارهای زیربنایی و اساسی در تربیت و آموزش انجام گیرد.

کد خبر 2421641