پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ آبان ۱۳۹۳، ۱۰:۲۱

ربیعی:

مدیریت شهری گرگان درباره پارک بانوان غفلت کرده است

مدیریت شهری گرگان درباره پارک بانوان غفلت کرده است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر گرگان از روند تملک پارک بانوان شورای اسلامی شهر گرگان ابراز نارضایتی کرد و گفت: پارک بانوان یکی از پروژه‎هایی است که مورد غفلت شهرداری و حتی شورای اسلامی شهر قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ربیعی شامگاه شنبه در یکصد و سی و هشتمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر گرگان افزود: شهرداری گرگان برای این پروژه از دوره نخست شورای اسلامی شهر گرگان در حال تملک زمین برای این پارک بوده که متاسفانه تا امروز خروجی مناسبی از این مجموعه دیده نشده است.

وی با بیان این مطلب که اگر این پارک وجود خارجی دارد پس در کجا قرار گرفته، افزود: درخواست جدی من از شهردار گرگان این است که هرچه سریعتر نسبت به تعیین تکلیف این پروژه اقدام کند.

این عضو شورای اسلامی شهر گرگان با اعلام این نکته که بانوان بخش مهمی از جامعه را تشکیل میدهند از این رو باید به آنها توجه ویژهای داست، اذعان کرد: موضوع تشکیل کمیسیون بانوان در جلسات گذشته صحن علنی مطرح شد اما به دلیل آنکه به صورت رسمی و طی نامه مکتوب مطرح نشده بود در جلسه هیئت رئیسه رد شد.

به گفته ربیعی، نامهای در صحن شورای اسلامی شهر قابل پیگیری است که طی روال اداری و به صورت مکتوب در دستور کار شورا قرار بگیرد و صحن علنی شورا نیز آنرا برای بررسی تخصصی به یکی از کمیسیونها ارسال و سپس برای تصویب و یا عدم تصویب موضوع در صحن علنی مطرح کند.

کد خبر 2421859

برچسب‌ها