پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آبان ۱۳۹۳، ۹:۱۷

کانون فیلمنامه‌نویسان به «ایده» رسید/ کامپوزیا پرتوی از تجاربش می‌گوید

کانون فیلمنامه‌نویسان به «ایده» رسید/ کامپوزیا پرتوی از تجاربش می‌گوید

دومین نشست از فصل اول برنامه های باشگاه فرهنگی آموزشی كانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران پنجشنبه 29 آبان در سالن سیف الله داد خانه سینما برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، «ایده» موضوع نخستین فصل نشست های باشگاه است كه در سلسله جلسات فصل پاییز از زوایای مختلف به آن پرداخته می شود.

در اولین بخش از این نشست سیدسعید رحمانی درباره «از ایده تا ساختار» به پرسش های زیر پاسخ خواهد داد: یک ایده خوب چیست؟ نسبتش با ظرفیت دراماتیک چیست؟ چگونه یک ایده در مسیر بسط و گسترش، از یک موقعیت دراماتیک به ساختار دراماتیک تبدیل می شود؟ آیا برای این مسیر فرمولی وجود دارد؟

رحمانی فیلمنامه های سینمایی «ازدواج صورتی» و «سربلند» و مجموعه هایی چون «سایه آفتاب»، «همراز»، «رسم عاشقی»، «زخم»، «روز رفتن»، «سی امین روز»، «گمگشته» و چند تله فیلم را در كارنامه دارد و هم اکنون عضو شورای مرکزی کانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران است.

در بخش دوم این نشست، هادی مقدم دوست درباره «از ایده تا ساختار با مطالعه موردی (آرایش غلیظ)» به این مباحث اشاره خواهد كرد: مشکلات و سردرگمی های نویسنده برای ساخت و بسط داستان (بعد از کشف ایده) از کجا آب می خورد؟ چاره ها و راه های خروج از این سردرگمی ها را چگونه با طرق شخصی و تجربی پیدا کنیم؟ کسی می داند ایده ای که پیدا کرده خوب است یا نه؟

مقدم دوست فیلمنامه های سینمایی «بی پولی»، «سربه مهر» و «آرایش غلیظ» و چند مجموعه تلویزیونی را به طور مشترك با حمید نعمت الله به نگارش درآورده است. 

در آخرین بخش از این نشست، كامبوزیا پرتوی مهمان ویژه بخش «انتقال تجربه» خواهد بود تا به پرسش های حاضران پاسخ دهد. او فیلمنامه های سینمایی «شیرك»، «خانه در انتظار»، «من ترانه 15 سال دارم»، «ایستگاه متروك»، «دیشب باباتو دیدم آیدا» و ... را به نگارش درآورده است.

دومین نشست باشگاه فرهنگی آموزشی كانون فیلمنامه نویسان سینمای ایران با موضوع «ایده» پنجشنبه 29 آبان ساعت 15 با حضور اعضای باشگاه، اعضای كانون فیلمنامه نویسان، مهمانان ویژه و نمایندگان رسانه ای در سالن سیف الله داد خانه سینما برگزار می شود.

 

کد خبر 2422606

برچسب‌ها