پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۰۰

غیبی:

۴۷ طرح بهداشتی در اردبیل اجرا شد

۴۷ طرح بهداشتی در اردبیل اجرا شد

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: تا کنون ۴۷ طرح در قالب طرح کاروان سلامت هلال احمر در روستاهای استان به اجرا درآمده است.

بهرام غیبی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: آغاز به کار این طرح از سال گذشته بوده و توانسته در ۵۹ روستا خدمات مختلفی از جمله توزیع بسته های بهداشتی و توزیع رایگان دارو را اجرا کند.

وی با بیان اینکه تاکید این طرح به پوشش روستاهای مناطق محروم است، افزود: در عین حال برگزاری کلاس های آموزش بهداشت و امداد و سوانح، مهارت های زندگی و پیشگیری از اعتیاد در بیش از ۱۰ هزار مورد اجرا شده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خدمات پزشکی، دندانپزشکی، مامایی و پرستاری و حمایت های روانی و مهارتی را دیگر بخش های این طرح برشمرد و اضافه کرد: در طول اجرای برنامه ها ۷۰۰ نفر از اعضا و داوطلبان مشارکت داشته اند.

به گفته غیبی نیازمندی های این طرح حمایت مالی و تامین برخی اقلام درمانی است بطوریکه تامین داروهای کمیاب با مشکل مواجه بوده و در مناطق محروم به دلیل مشکلات مالی ارائه چنین بسته ها و داروهایی کمک موثری برای خانواده ها است.

وی تعداد طرح های ارائه شده در سال جاری را ۳۷ مورد برشمرد و گفت: امسال کاروان سلامت و نیکوکاری به ۴۷ روستا اعزام شده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تعداد خدمات ارائه شده را هشت هزار و ۷۹۷ مورد برشمرد و خواستار مشارکت برخی دستگاه های خدمات رسان در اجرای بهینه این طرح شد.

غیبی اضافه کرد: به منظور توسعه طرح پزشکان و فعالان حوزه درمانی نیز می توانند همکاری بیشتری داشته و برای مشارکت در طرح اعلام آمادگی کنند.ر

کد خبر 2422693