به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل قناعتی در جلسه علنی روز سه شنبه با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری در خصوص تخریب طبقه هفتم پاساژ علاءالدین گفت: در کمیسیون ماده 100 حکم قلع طبقه هفتم این پاساژ داده شده بود که دیوان عدالت آن را به طور موقت لغو کرد، اما با پیگیری های ما تخریب این طبقه قطعی شده و امیدواریم تا یک ماه آینده این طبقه اضافه تخریب شود.
وی از نامه آتش نشانی در رابطه با عدم امنیت پاساژ علاءالدین خبر داد و گفت: بر اساس این نامه این پاساژ 6 مشکل دارد که در صورت عدم رفع آن باید این پاساژ بسته شود.
آخرین خدمات دستفروشان در مترو/ سوراخ کردن گوش بدون خون و درد
در ادامه این جلسه، اقبال شاکری، عضو کمیسیون عمران شورا درخواست کرد: شهرداری لایحه ساماندهی دستفروشان مترو را به شورا ارائه کند و شورا نیز هرگونه حمایتی را به عمل خواهد آورد.
به گزارش مهر، آخرین خدماتی که در مترو ارائه می شود، سوراخ کردن گوش بدون درد و خونریزی است.
همچنین در این جلسه، محسن سرخو با بیان اینکه در مدتی که در شورا بودم به دنبال بحث های تخصصی ترافیکی و حل مشکلات در این زمینه بودم، گفت: پیگیری ساخت سالانه 30 کیلومتر مترو در تهران، ورود 500 دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل و اورهال کردن 400 اتوبوس و ورود موتورهای برقی و تاکسی های هیبریدی بخشی از این تلاش ها در کمیته حمل و نقل است.
در ادامه این جلسه، عبدالحسین مختاباد، دبیر کمیته فرهنگی شورا نیز نسبت به بازتاب سخنانش در مطبوعات گلایه کرد و گفت: همانطور که آقای مسجدجامعی گفتند باید حرمت سوال کننده در شورا ذکر شود. ما دو حالت در شورا داریم یا جواب سوال هایمان را می گیریم یا سال ها باید منتظر پاسخ سوالمان بمانیم.
دبیر کمیته فرهنگی شورا با دفاع از عملکرد شورای اول گفت: اگر این شورا منحل شد، به دلیل ضعف وزیر کشور وقت بود.
در این جلسه، رحمتالله حافظی، رئیس کمیسیون سلامت شورا نسبت به آلودگی آب شرب تهران تذکر داد و از شهروندان خواست از آب معدنی استفاده کنند.
وی از وزیر کشور خواست طی 24 ساعت آینده جلسه کمیته اضطرار آلودگی آب را تشکیل دهند و به جای موضع گیری نسبت به این موضوع آن را رفع کنند.
حافظی همچنین نسبت به عملکرد یکی از شرکت های تابعه شهرداری تذکر داد و گفت: این شرکت قراردادهای بسیاری با فامیل درجه یک مدیرعامل دارد و باید بدانیم چرا نسبت به این موضوع رسیدگی نمی شود.
در این جلسه، محمد حقانی، رئیس کمیته محیط زیست شورا نیز خواستار اجرای طرح جامع ساماندهی بازار تهران شد.
وی با بیان اینکه در طرح جامع تهران دو پیوست در خصوص بازار سنتی تهران وجود دارد، گفت: شهرداری موظف به تهیه طرح منظر شهری برای بازار تهران بوده که تاکنون این کار انجام نشده است.
رئیس کمیته زیست شورا تاکید کرد: هرگونه مداخله در بازار باید بر اساس طرح جامع انجام شود و هیچ مداخله موردی و مقطعی انجام نگیرد.
رئیس شورای شهر هم تاکید کرد: مشاور، طرح موضوعی بازار را تهیه کرده و کمیسیون ماده 5 نیز بررسی شده است، اما شورای سوم ایراداتی به آن گرفت و آن را تایید نکرد.
به گفته چمران، گروه مشاور جدیدی این طرح موضوعی را بررسی کرده، اما ما از خروجی این جلسه اطلاعی نداریم.
در ادامه این جلسه، تغییر نام خیابان مدیریت به مرحوم آیت الله مهدویکنی بررسی شد که عبدالمقیم ناصحی گفت: خانواده مرحوم مهدوی کنی تمایلی نداشتند که پل مدیریت و این خیابان تغییر نام دهد زیرا سال ها زمان می برد مردم نام جدید را استفاده کنند و از شورا تقاضا داشتند اگر معبر جدیدی در تهران ساخته می شود به نام ایشان نامگذاری شود.
طلایی نیز با تایید سخنان ناصحی گفت: خانواده آیت الله مهدویکنی معتقد بودند اگر این نامگذاری در محدوده کم صورت بگیرد مناسبتر است، اما هر چه شورا تصمیمگیری کند مخالفتی ندارند.
در پایان دو فوریت نامگذاری خیابانی به نام آیت الله مهدوی کنی به جلسه دیگری موکول شد و محدوده شهید مغنیه و خالد اسلامبولی به نام مرحوم کاتوزیان نامگذاری شد.