پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

اطلاعات اولیه از شهادت طلبان عملیات قدس

اطلاعات اولیه از شهادت طلبان عملیات قدس

رسانه های فلسطین به نقل از منابع صهیونیستی به تشریح اطلاعات اولیه از شهادت طلبان عملیات قدس پرداختند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سما، شبکه یک تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دو فرد شهادت طلب فلسطینی که عملیات قدس را انجام دادند "هما غسان" 27 ساله و "عدی ابوجمل" 22 ساله نام دارند.

این افراد ساکن "جبل المکبر" در شرق قدس هستند و با پسرعمو هستند. این افراد که در جریان اجرای عملیات به شهادت رسیدند وابسته به جبهه خلق برای آزادی فلسطین هستند. برادر یکی از این افراد در اسارت رژیم صهیونیستی است و فرد دیگر در سوپرمارکتی نزدیک کنیسه یهودیان (محل اجرای عملیات قدس) مشغول به کار بوده است.

خاطرنشان می شود در جریان عملیات قدس دستکم 6 صهیونیست به هلاکت رسیدند و 15 تن دیگر زخمی شدند.

کد خبر 2423644

برچسب‌ها