به گزارش خبرنگار مهر، حسن امامی رضوی صبح سه شنبه در حاشیه رونمایی از واکسن پنتاوالان در ایلام افزود: واکسن پنتاوالان ترکیب پنج واکسن در قالب یک واکسن است که باعث کم شدن دوره های تزریق واکسن در کشور می شود.
وی بیان داشت: واکسن پنتاوالان ترکیبی از واکسن های مورد استفاده برای پنج بیماری مهم دیفتری، سیاه سرفه، کزار، هپاتیت ب و هموفیلوس است و در واقع این یک اتفاق خجسته و مهم در نظام سلامت و بهداشت کشور محسوب می شود.
این مسئول عنوان کرد: ایران از جمله کشورهای موفق و پیشرو در زمینه ریشه کنی و مبارزه با بیمارهایی همچون فلج اطفال و کزار است.
وی تصریح کرد: تزریق کمتر، درد و آزار کمتر شیر خوار، راحتی بیشتر، تعداد کمتر عوارض ناشی از تزریق، برنامه ریزی آسان تر برای ایمن سازی، هزینه اثر بخش، بهبود پوشش واکسن های هپاتیت ب و هموفیلوسی آنفولانزای تیپ ب از جمله مزایای این واکسن پنج گانه است.
امامی رضوی بیان داشت: این واکسن در سه نوبت برای نوزادانی که به دنیا می آیند، تزریق می شود و جمهوری اسلامی ایران همواره در اختراع دارو در منطقه پیشتاز بوده و با این واکسن تعداد تزریق در کودکان کاهش مییابد و عوارض و مشکلات مهم بیماریهای قابل واگیر را پیشگیری میکنیم.
وی اظهار داشت: مبارزه با بیماری های مهلک به ویژه بیمارهای مختص کودکان باعث کاهش چشمگیر مرگ و میر در کشور شده و این روند با همت متخصصان و دانشمندان با استعداد کشور و اختراع داروهای جدید همچنان به سیر صعودی و موفقیت آمیز خود ادامه می دهد.
قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه طرح تحول سلامت روند مناسبی را طی می کند، گفت: از نقطه نظرات همکاران در استان ایلام در خصوص نقاط قوت و ضعف این طرح استفاده شده و همه مراحل اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور در راستای ارائه بهترین خدمات به همه مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر و کم درآمد است.