به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش بعد از ظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری استان اردبیل تصریح کرد: به همین منظور 10 هکتار زمین برای احداث پارک علم و فن آوری اختصاص یافته است.
وی با یادآوری قدمت ۸۰ ساله پارکهای علم و فنی آوری در سطح دنیا تاکید کرد: اگر نگاه توسعه ای به استان داشته باشیم ضرورت دستیابی به پارک علم و فن آوری احساس خواهد شد.
به گفته رئیس شورای اداری استان پارک علم و فن آوری می تواند زمینه تولید انبوه و فروش محصولاتی که در شرکت های مراکز رشد فعالیت می کنند را فراهم کند.
وی با اشاره به عدم وجود استخدام دولتی ادامه داد: یکی از راهکار های توسعه اشتغال ایجاد فرصت های سرمایه گذاری است که در این خصوص دو اتفاق تصویب پارک علم و فن آوری و اتصال به منطقه آزاد ارس در هفته های گذشته قابل توجه بوده است.
خدابخش در تشریح پتانسیل قابل توجه اتصال به منطقه آزاد اضافه کرد: در صورتی که استان پروسه معمول اتصال به مناطق را سپری می کرد شاید دستیابی به این مهم بیش از پنج سال زمان می برد.
وی منطقه آزاد را فرصتی برای آزادی از ریسک سیاسی سرمایه گذار خارجی دانست و اضافه کرد: قوانین مناطق آزاد جدای از سایر مناطق است و به دلیل حذف عوارض گمرک، مالیات و ویزا برای سرمایه گذاران خارجی جذابیت دارد.
رئیس شورای اداری استان یادآور شد: چهار نقطه از استان اردبیل برای اتصال به منطقه آزاد مشخص شده و طی جلسه نهایی شورای عالی مناطق با حضور ۱۴ وزیر به تصویب نهایی می رسد.
وی همچنین در تبیین ضرورت پاسداشت مقام شهید و شهادت تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و ولایت فقیه مسئولان می توانند بگویند با اخلاص خدمت می کنند.
استاندار اردبیل معتقد است خدمت در نظام های طاغوتی نیز وجود دارد اما نمی شود واژه اخلاص را در چنین نظام هایی به کار برد.
وی به رعایت آرمان های شهدا تاکید کرد و بیان داشت: بسیج و جانباز در همه چیز اولویت دارد و وظیفه مسئولان است که برای این قشر وقت گذاشته و به دغدغه هایشان رسیدگی کنند.