به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم امامی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از این محور تصریح کرد: جهت ایمن سازی جاده مشگین شهر اقداماتی در نظر گرفته شده که البته منوط به تامین به موقع اعتبار است.
وی افزود: تکمیل عملیات چهار بانده کردن جاده مشگین شهر – اردبیل از جمله مهمرین مطالبات است و فاز اول این طرح در آینده نزدیک به اتمام می رسد.
امامی ار تداوم این طرح خبر داد و ادامه داد: فاز بعدی چهار بانده کردن جاده مشگین شهر – اردبیل برای ۴۵ کیلومتر بعدی از دو مسیر آغاز خواهد شد.
فرماندار مشگین شهر از اجرای روکش و تعریض راه اصلی مشگین شهر - اهر به عنوان یکی از محورهای خطر آفرین خبر داد و افزود: در عین حال خط کشی معابر اصلی در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه نصب حفاظ و علائم در شریان های اصلی مورد توجه است، ادامه داد: علاوه بر این اصلاح راه اصلی مشگین شهر – پارس آباد و بهبود مسیر رضی را در نظر داریم.
به گفته این مسئول تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد ریال برای اجرای پروژه های ذکر شده هزینه شده است.
امامی با ابراز تاسف از تصادفات اخیر در جاده مشگین شهر گفت: این جاده در سال جاری با ۱۸ درصد افزایش تصادفات فوتی مواجه است.
فرماندار مشگین شهر خواستار اجرای به هنگام پروژه های ایمن سازی جاده شد و به ضرورت فرهنگ سازی در رعایت قوانین و مقررات رانندگی تاکید کرد.