پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ آبان ۱۳۹۳، ۱۲:۵۴

بازی‌های آسیایی ساحلی - تایلند ؛

والیبال ساحلی ایران مقابل قطر پیروز شد

والیبال ساحلی ایران مقابل قطر پیروز شد

تیم ملی والیبال ب ایران که در سه بازی گذشته ترکمنستان، مالدیو و بحرین را شکست داده بود در بازی چهارم برای تعیین سرگروه مقابل قطر به میدان رفت و پیروز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ترکیب تیم ملی والیبال ب ایران را صابر هوشمند و بهمن سالمی تشکیل می‌دادند.

این دیدار در ست اول با نتیجه 21 بر 17 به سود قطر به پایان رسید. علیرغم اینکه ایران در این ست چند بار از حریف جلو افتاد اما در نهایت قطری‌ها چند امتیاز متوالی گرفتند و به امتیاز 21 رسیدند تا ست اول را به نام خود کنند.

ست دوم را ایران خوب شروع کرد. بهمن سالمی و صابر هوشمند که نمی‌خواستند ایران به عنوان تیم دوم گروه صعود کند، سه امتیاز از حریف جلو افتادند و سعی می‌کردند فاصله حداقل دو سه امتیازی را حفظ کنند. فاصله سه امتیازی حفظ شده بود و قطری‌ها که دیدند نمی‌توانند فاصله را جبران کنند، خودشان را روی زمین انداختند. با توجه به این که والیبال ساحلی تعویض ندارد و اگر بازیکنی مصدوم شود می‌تواند 5 دقیقه وقت پزشکی بگیرد، قطری‌ها با همین شیوه بازی را قطع کردند تا شاید بتوانند روحیه تیم ایران را خراب کنند. اما تیم ایران بعد از وقت پزشکی اولین امتیاز را گرفت تا نشان دهد این حربه قطری‌ها هم کارساز نیست.

ست سوم را قطر بهتر شروع کرد و چند امتیاز جلو افتاد. ولی ایران خیلی زود جبران کرد در نهایت با نتیجه 17 بر 15 برنده شد و به عنوان سرگروه راهی دور بعد شد.

کد خبر 2425140

برچسب‌ها